Τεράστιες ευθύνες στους επικεφαλής αστυνομικούς για το φιάσκο με τους κακοποιούς Αλβανούς που μάλλον χάθηκαν στην Αλβανία.

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ιδιαίτερα επικίνδυνων κακοποιών-δολοφόνων στα βουνά της Ηπείρου.
Πάνω από 700 αστυνομικοί προσπαθούν να τους εντοπίσουν, χωρίς ωστόσο κανένα ίχνος του στον ορίζοντα.
160 ημέρες....
τους κυνηγούν και βρίσκονται πάντα πίσω τους οι αστυνομικοί αλλά ο σχεδιασμός της αστυνομίας ήταν προφανώς για τα πανηγύρια.Ποτέ δεν μπόρεσαν οι επικεφαλής αξιωματικοί να προβλέψουν το επόμενο βήμα των Αλβανών κακοποιών ενώ ήταν φανερό ότι πήγαιναν για την Αλβανία.

Η δικαιολογία ότι οι δραπέτες γνώριζαν τα μέρη είναι τουλάχιστον αφελής, γιατί δεν μπορεί ένας ξένος να γνωρίζει όλα τα βουνά της στερεάς Ελλάδος.
Σίγουρα γνώριζαν κάποιο μέρος που είχαν δουλέψει αλλά όχι ότι ήξεραν και τα μονοπάτια του κάθε βουνού που πέρναγαν!

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα Αντιστράτηγος Δικόπουλος δεν μπόρεσε ποτέ να πλησιάσει ουσιαστικά τους δραπέτες και πάντα έτρεχε από πίσω τους, μέχρι που άφησε τη διοίκηση στον επιθεωρητή  Βορείου Ελλάδας Δημήτρη Τσακνάκη. Μάλλον θα κουράστηκε από τις πολλές συσκέψεις που έκανε κάθε ημέρα με άλλους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

Όταν κατάλαβαν ότι πάνε για την Αλβανία τότε ήταν ήδη αργά, προσωπικά πιστεύω ότι οι δολοφόνοι έχουν περάσει στην Αλβανία και πίνουν καφέ σε κάνα καφενείο αφού μοίρασαν τα κλοπιμαία που είναι πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Τόσες φορές συναντήθηκαν μαζί τους ή τους έβλεπαν από τις θερμικές κάμερες αλλά πάντα τους ξέφευγαν προφανώς από ανικανότητα όχι των απλών αστυνομικών, αλλά των εχόντων το γενικό πρόσταγμα.

Αν είναι αλήθεια ότι οι δραπέτες πέρασαν στην Αλβανία , με 700 αστυνομικούς να τους κυνηγούν, τότε πρέπει άμεσα ο Δένδιας να κόψει κεφάλια στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την ανικανότητα τους να μπορέσουν να συντονίσουν σωστά τις έρευνες.
Θα είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα της Αστυνομίας παγκοσμίως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια