Καράμπελας Ν.Δ. : Να απελευθερωθούν όλες οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα...


Του την πέσαν στο MEGA, ακόμη και στο διάλειμμα, όπου ευλόγησε το "μαύρο" της ΕΡΤ...
Άφησε άναυδους , οικοδεσπότες και καλεσμένους ο Καράμπελας της Ν.Δ., στη πρωινή εκπομπή του MEGA, με τον θρασύ και κυνικό τρόπο, με τον οποίο ζήτησε να....
πέσει άγριο λεπίδι στον ιδιωτικό τομέα.
"Να απελευθερωθούν όλες οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, για να σωθούν οι επιχειρήσεις" είπε.
Απόρησε μάλιστα γιατί του  την πέσαν ακόμα και στο διάλειμμα.
"Για πέστε στο κόσμο τι έγινε στο διάλειμμα", του είπε ο Χασαπόπουλος , και αποκάλυψε πως όχι μόνο συνέχιζε να υπερασπίζεται την ομαδικές σφαγές των εργαζομένων, αλλά και χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης το "μαύρο" της ΕΡΤ.
Τα... φρύδια του Καράμπελα...

nonews-news.blogspot

Τελικά σε αυτή τη χώρα η βλακεία περισεύει.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. τι ψηφιζετε βρε αχρηστοι..
    μια χαρα του ειπε ο βαρεμενος οτι του παραχωρει και τον δικο του χρονο για να συνεχισει να εκτιθεται για να καταλαβουν τα ζωα οι τηλεθεατες τι ψηφιζουνε! Λες και ακουγες αποφοιτο δημοτικου στο καφενειο να προσπαθει μολις και μετα βιας να αρθρωσει λογο και αποψη..
    Στο τέλος οι συνομιλητες του τον λυπήθηκαν και δεν τον στριμωξαν γιατι φοβηθηκαν μην καταρευσει και τους μεινει στα χερια και τον πηραν με το καλο..
    Ο ανθρωπος ηταν για λυπηση διοτι ηταν εμφανεστατο οτι βρισκοταν σε πανικο και "δαγκωνε" σαν σαστισμενο σκυλι δεξια και αριστερα αδιακρίτως εξαπολύοντας ασυναρτησιες διχως ειρμό σκεψης και ικανοτητα συγκεντρωσης και ακροασης - κατανοησης των συνομιλητων του.
    Απλα, τραγικος.
    Απλα, ενα βολεμενο βυσμα που βρεθηκε σε ενα πανελ καθαρα για την προσωπικη του ανελιξη αλλα δυστηχως γι αυτον χωρις να μπορει να το υποστιριξει... ο απολυτος βλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.