Εξωπραγματικές τιμές στα διαρκείας της ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη!!!!

Απλός Ενωτικός ΚυρίαρχοςΧθες είδαμε και την συνέντευξη τύπου του Μελισσανίδη και τις εξαγγελίες του για την ΑΕΚ αλλά και για το γήπεδο της.
Ένας Μελισσανίδης αόριστος χωρίς να δεσμευθεί για τίποτα και μάλιστα είπε πως τα μισά λεφτά από τα διαρκείας θα πάνε  στον κουμπαρά για το γήπεδο.
Μάλιστα ανακοινώθηκαν  και οι τιμές των διαρκείας που είναι εκτός τόπου και χρόνου!
Προφανώς κάποιος να πει στον Μελισσανίδη ότι σχεδόν....
οι μισοί Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και οι υπόλοιποι απλά συντηρούνται.
Τα λεφτά που ζητάνε για ερασιτεχνική ομάδα 3ης εθνικής δεν είναι απλά πολλά, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!

Διαβάστε σχόλιο αγανακτισμένου οπαδού 

"ΤΕΡΜΑ η εκμετάλλευση της αγάπης του κόσμου. ΤΕΡΜΑ!!!! Γιατί μέχρι τώρα ΑΥΤΟ γινόταν!!! «Ελάτε να τα σκάσετε γιατί αγαπάτε την ομάδα» μας έλεγαν. Και ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ όλα αυτά τα χρόνια. Και με το παραπάνω. Και τι καταλάβαμε; Εμείς τα σκάσαμε από το υστέρημά μας, και εκείνοι άφησαν το καράβι να βουλιάξει για να μην πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν αυτοί που ΕΚΕΙΝΟΙ διόρισαν.

Οπότε ΤΕΛΟΣ  το «δώσε χωρίς αντάλλαγμα». 
Ο Μελισσανίδης πήρε ανταλλάγματα. Οι Παππαδονοτιάδες πήραν επίσης ανταλλάγματα, τις μετοχές και το management. Ο κόσμος ΓΙΑΤΙ να μην πάρει ανταλλάγματα;;; Είναι ο μαλ...ας της παρέας;;;;......

«Οταν αγαπάς δεν ζητάς ανταλλάγματα. Προσφέρεις χωρίς να περιμένεις να λάβεις... Το κάνεις γιατί στο επιβάλλει η καρδιά. Ακούστε τη λοιπόν...»

Ο Μελισσανίδης που αγαπάει την ΑΕΚ δε ζήτησε και πήρε ανταλλάγματα;;;; Δεν πήρε το management της ομάδας; Δεν κέρδισε προσωπική προβολή και δημοσιότητα μέσα από αυτό; 

ΓΙΑΤΙ λοιπόν να μη ζητήσουν ανάλογα ανταλλάγματα και οι απλοί φίλαθλοι που έχουν δώσει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ για την ΑΕΚ από τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Μελισσανίδη;;; 
Μόνο από τα χρήματα που έδωσε ο κόσμος της ΑΕΚ την τετραετία 2004 - 2008 θα μπορούσαν να χτιστούν όχι μία, αλλά ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ «Άγιες Σοφιές».

Όταν λες στον απλό φίλαθλο της ΑΕΚ να ξηλωθεί για το γήπεδο σε περίοδο μέγιστης οικονομικής κρίσης, θα πρέπει να του προσφέρεις και ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ για αυτό. Για παράδειγμα, μετοχές στην εταιρεία στην οποία θα ανήκει το γήπεδο. Ή ένα «τούβλο» σε εμφανές σημείο σε έναν τοίχο του γηπέδου, που θα έχει επάνω το όνομά του. Ή κάτι άλλο που οι μαρκετινίστες του Μελισσανίδη θα μπορούσαν να σκεφτούν, γι' αυτό πληρώνονται άλλωστε.

Θύρες 1, 35, 15: 150 ευρώ

Θύρες 3: 200 ευρώ

Θύρες 5, 13: 250 ευρώ

Θύρες 7, 11: 350 ευρώ

Θύρες 9: 450 ευρώ

Θύρες 29: 550 ευρώ

VIP (R1-R2): 2000 ευρώ

Members: 4000 ευρώ

ΠΟΙΑ ομάδα της Γ' Εθνικής έχει τέτοιες τιμές στα διαρκείας της;;; Και μη βιαστείτε να μου πείτε «μα είναι η ΑΕΚ», γιατί αυτό που είδαμε πέρυσι στο γήπεδο ΔΕΝ ήταν η ΑΕΚ, και αυτό που θα δούμε και φέτος στο γήπεδο (ακόμα και αν η ομάδα κάνει μόνο νίκες) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ θα είναι η ΑΕΚ. 
ΟΤΑΝ λοιπόν θα μας δείξουν την ΑΕΚ, και όχι μια ομάδα ανάγκης που φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο, ΤΟΤΕ να μας ζητήσουν αυτές τις τιμές. Οι οποίες δεν είναι μόνο ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ όχι μόνο για την παρούσα οικονομική κατάσταση των πολιτών, όχι μόνο για τη Γ' Εθνική, όχι μόνο ακριβότερες από τις περσινές, αλλά ακριβότερες και από τις αντίστοιχες φετινές των μισών ομάδων της λίγκας"...
___________________________________________

Ερώτηση 
Θα βάλει το κράτος 20 εκατ. ευρώ
Από τα διαρκείας θα μαζευτούν περίπου 6 εκατ ευρώ 
Από την εμπορική ονομασία του γηπέδου αρκετά εκατ. (ανάλογα την συμφωνία)
Τα υπόλοιπα θα είναι δάνεια από τράπεζες που θα ξεπληρώσει η ΑΕΚ !
Αλήθεια ο Μελισσανίδης τι θα βάλει ; 

Απάντηση
Την ιδέα

zouzouni news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια