Πολύδωρας: Εγω είμαι Κολοκοτρώνης και ο Σαμαράς Ιεροφάντης της αναδιαπραγμάτευσης....

Mε παρέμβασή του ο βουλευτής, Βύρων Πολύδωρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φαίνεται πως επιμένει σε όσα δήλωσε νωρίτερα περί Χρυσής Αυγής, προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στο κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού, αλλά και στο Μαξίμου. 

Ο κ. Πολύδωρας αν και δήλωσε....
πως ουδέποτε ανέφερε τη λέξη συνεργασία και πως θα δώσει χρυσό ρολόι σε όποιον βρει ότι είπε συνεργασία, επέμενε τουλάχιστον αυτή τη φορά στα περί συνεννόησης. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στον real fm ο κ. Πολύδωρας όταν ρωτήθηκε εάν θα πρέπει να υπάρξει κάποια συνεργασία ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, εκείνος δήλωσε "ΒΕΒΑΙΩΣ". 

Αλλά ο κ. Πολύδωρας δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι κάποιοι έστησαν πλεκτάνη εναντίον του κατηγορώντας ουσιαστικά τους δημοσιογράφους για κάτι που ο ίδιος είπε. 

Ωστόσο, ο .ίδιος επέμεινε στην άποψή του ότι χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας και εναντίον της τρόικας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά η τρόικα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ.

Πέρα όμως από τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας επέμεινε και στις αιχμές κατά της πολιτικής που ακολουθεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος στο οποίο ανήκει, λέγοντας πως "ακόμα περιμένω την αναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά με την τρόικα" και σημείωσε πως "δανείζομαι τη γνώμη όσων μιλούν καθαρά για μη βιωσιμότητα του χρέους". 

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά "Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης" και τον εαυτό του "Κολοκοτρώνη" διευκρινίζοντας πως θέλει συνεννόηση μεταξύ όλων των πολτικών δυνάμεων. 

Η επιμονή αυτή του κ. Πολύδωρα έχει προκαλέσει σάλο στη Νέα Δημοκρατία αν και προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη να δείξουν την έξοδο στον βουλευτή, ενώ υπάρχουν πολλές αναφορές από πηγές και κύκλους πως αυτή η συμπεριφορά του κ. Πολύδωρα οφείλεται στη μη υπουργοποίησή του. 

Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας από την εκπρόσωπο Τύπου, κα Ασημακοπούλου η οποία χαρακτήρισε τη δήλωση Πολύδωρα "περίεργη" γιατί "είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί".¨Βέβαια στην ανακοίνωση αυτή απάντησε με τον δικό του τρόπο ο κ. Πολύδωρας μιλώντας στον ΣΚΑΙ, λέγοντας πως δεν την γνωρίζει, εννοώντας την κα Ασημακοπούλου. 

Αμέσως έσπευσε να σχολιάσει τη δήλωση Πολύδωρα, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως "από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία η Νέα Ελλάδα θα χτιστεί χέρι χέρι με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής" και καλεί τη Νέα Δημοκρατία να απαντήσει εάν ο κ. Πολύδωρας "είναι εκτός γραμμής ή η επίσημη ρητορική και πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ευλόγως οδηγεί σε τέτοιου είδους συμπεράσματας;".
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια