Πάτρα: Στη φυλακή η γυναίκα που δήλωνε φορέας του AIDS και δάγκωνε αστυνομικούς!

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, που απασχόλησε πολύ την τοπική κοινωνία της Πάτρας, πήρε τον δρόμο για τις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού...
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 35χρονη κομπιναδόρος....
που συνελήφθη να κλέβει ρούχα σε κατάστημα της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η γυναίκα που έμπαινε στα καταστήματα, φορούσε ρούχα και παπούτσια και αναχωρούσε σαν κυρία, όταν γινόταν αντιληπτή έφτυνε τους υπαλλήλους, λέγοντάς τους ότι έχει AIDS.

Η 35χρονη είχε βρει τη συνταγή για να... ψωνίζει ανέξοδα 

Η 35χρονη η οποία όταν συνελήφθη δάγκωνε τους αστυνομικούς για να ξεφύγει, εντοπίστηκε στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών καθότι το τελευταίο τετραήμερο μετέβαινε σε καταστήματα ρούχων και παπουτσιών στην Πάτρα, προσποιούμενη την πελάτισσα και επιχειρούσε να αφαιρέσει αντικείμενα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, στις 12-7-2013 το απόγευμα, μπήκε σε κατάστημα ενδυμάτων όπου φορώντας ένα παντελόνι και μια μπλούζα, τα οποία είχε προβάρει, επιχείρησε να φύγει χωρίς να πληρώσει. Κατά την έξοδο της από το μαγαζί, η γυναίκα έγινε αντιληπτή από την 33χρονη υπεύθυνο του καταστήματος, στην οποία για να διατηρήσει τα κλοπιμαία επιτέθηκε βίαια προκαλώντας της αμυχές.

Στις 15-7-2013 το μεσημέρι μετέβη στο ίδιο κατάστημα με σκοπό την κλοπή χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι. 
Στις 12 και 13-7-2013 το πρωί, μετέβη σε κατάστημα πώλησης υποδημάτων όπου αφαίρεσε τέσσερα συνολικά ζευγάρια παπουτσιών, τα οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από καταδίωξη της από τους υπαλλήλους.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια