Βούτσης: Αν γίνουμε κυβέρνηση θα έχουμε στάση πληρωμών για 5-6 μήνες μπορεί και παραπάνω!!!



Αφήστε το ρε παιδιά μην γίνετε ποτέ κυβέρνηση γιατί είστε επικίνδυνοι για τον τόπο και με ερασιτεχνικές πρακτικές και χωρίς σχέδιο για έξοδο από την κρίση θα βάλετε ταφόπλακα στην Ελλάδα.





 Μετά τις δηλώσεις Βορίδη και Πολύδωρα που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, τώρα ήρθε η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει σχόλια και κριτική αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις....
του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση. 

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βούτση στο Βήμα FM περί στάσης πληρωμών, η Νέα Δημοκρατία δεν έχασε την ευκαιρία και εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση, προκειμένου να ξεχαστούν και οι δηλώσεις Πολύδωρα περί "συνεννόησης" με τη Χρυσή Αυγή. 

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για αποκάλυψη του πραγματικού στόχου του Αλέξη Τσίπρα που είναι, όπως αναφέρει η διακοπή της χρηματοδότησης στην Ελλάδα, δηλαδή η στάση πληρωμών. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτηση του δημοσιογράφου "μπορεί να κινδυνεύσουμε με στάση πληρωμών;", ο κ. Βούτσης απάντησε:

Ν. Βούτσης: Υπάρχει ένα διάστημα μηνών, πέρυσι το είχαμε υπολογίσει σε 5-6 μήνες με κόστος 4,2 δισ., όπου η χώρα αν δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις της κ.λπ. καθώς θα διαρκεί η αναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων, θα μπορεί η χώρα σε αυτούς τους μήνες τουλάχιστον με τους πόρους και την παραγωγή που υπάρχει, να μείνει στα πόδια της.

Αν χρειαστεί μεγαλύτερο από αυτό το διάστημα, θα δούμε με το λαό τι θα κάνουμε”.

Και η Λεωφόρος Συγγρού σχολιάζει πως "δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να σταματήσουν να λειτουργούν τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα σώματα ασφαλείας, οι Ένοπλες Δυνάμεις και να μην πληρωθούν συντάξεις και μισθοί. Να είναι σίγουρος ο κ. Τσίπρας και η παρέα του πως δεν θα του επιτρέψουμε να τινάξει στον αέρα όσα χτίστηκαν μέχρι τώρα με τις θυσίες του Ελληνικού λαού". 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή λέγοντας πως είναι μία ατζέντα της κυβέρνησης που ευνοεί πάρα πολύ την ατζέντα της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα απάντησε πως ναι θεωρεί ακροδεξιό τον πρωθυπουργό αν και διευκρίνισε χαρακτηριστικά πως "δεν λέμε ότι έχει σχέση με ναζισμούς, φασισμούς και τέτοια, ούτε καθ’ υπόνοια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια