23χρονη εξαπατούσε κόσμο μέσω διαδικτύου πουλώντας ανύπαρκτα κινητά....

Απίστευτη απάτη μέσω διαδικτύου με δεκάδες θύματα σε όλη τη χώρα είχε στήσει μια 23χρονη που συνελήφθη στο Ρέθυμνο. Η νεαρή κοπέλα "έβγαλε" περισσότερα από 4.180 ευρώ πουλώντας ανύπαρκτα κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας σε ανυποψίαστους πολίτες.

Η 23χρονη συνελήφθη, το....
βράδυ της περασμένης Τετάρτης (17-07-2013) από αστυνομικούς και εξακριβώθηκαν 26 περιπτώσεις απάτης με θύματα στη Κρήτη αλλά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η γυναίκα ''πουλούσε'' ανύπαρκτα κινητά τελευταίας τεχνολογίας Συγκεκριμένα, η 23χρονη, από τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2012 έως και 17.07.2013, αναρτώντας σχετικές αγγελίες σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, για πώληση κινητών τηλεφώνων, τα οποία στη πραγματικότητα δεν υπήρχαν (υποστηρίζοντας ότι προέρχονταν από απόθεμα καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, που διατηρούσε στο παρελθόν), εξαπατούσε τους υποψήφιους αγοραστές, με αποτέλεσμα να προβαίνουν στην καταβολή χρηματικών ποσών, μέσω τραπεζικού λογαριασμού. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στη συνέχεια και αφού της κατέβαλλαν, το εν λόγω χρηματικό ποσό, διέκοπτε κάθε επικοινωνία μαζί τους. Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από τις ως άνω παράνομες πράξεις.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια