Η γυναίκα του Βρετανού πρωθυπουργού σε ροζ dvd με τον δήμαρχο του Λονδίνου !!!

Η Κάμερον του τα "φόραγε" με τον Δήμαρχο αφού ο πισωγλέντης Ντέιβιντ κρυφοκοίταζε ....νεαρούς.
Ενα νέο σεξουαλικό σκάνδαλο ταράζει τα νερά της Ντάουνγινγκ Στριτ φέροντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον.

Σύμφωνα με τις «φήμες» που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, πρόκειται για μία κασέτα ροζ περιεχομένου η οποία βρίσκεται στα «χέρια» της....
βρετανικής κυβέρνησης και στην οποία πρωταγωνιστεί ένα παράνομο ζευγάρι: η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού Σαμάνθα Κάμερον και ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπορίς Τζόνσον. 

Επισήμως, βέβαια, οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι ότι πρόκειται για δύο μεσήλικα άτομα που έχουν κυβερνητικό αξίωμα.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail», που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ το φυσάει και δεν κρυώνει, κάνει απανωτές συσκέψεις με τους συνεργάτες του προκειμένου να διαχειριστεί την αποκάλυψη ότι δύο άτομα εμπλέκονται στο ροζ σκάνδαλο-δυναμίτη που προκαλεί κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση τρίζοντας την καρέκλα του Κάμερον.  

«Κανείς μας δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο πρωθυπουργός ωστόσο αντιλήφθηκε αμέσως τη σοβαρότητα της υπόθεσης», σχολιάζουν στη βρετανική εφημερίδα στενοί συνεργάτες του Κάμερον.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα, ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν την κατάσταση όταν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δουν το φως της δημοσιότητας. Διότι είναι βέβαιο, επιμένουν οι ίδιες πηγές, πως όταν το σκάνδαλο βρει τον δρόμο του προς τα ΜΜΕ, η ήδη βεβαρημένη με σεξουαλικά σκάνδαλα συντηρητική κυβέρνηση θα δεχθεί ένα πολύ σοβαρό πλήγμα∙ κάτι ανάλογο με το σοκ που είχε προκαλέσει η αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ με τη βουλευτή του Εντουίνα Κάρι. Οπως ο Μέιτζορ, έτσι και ο Κάμερον βλέπει την παραμονή του στην Ντάουνινγκ Στριτ να στιγματίζεται από το ένα σεξουαλικό σκάνδαλο μετά το άλλο.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει γίνει γνωστό για την επίμαχη ερωτική σχέση είναι πως εμπλέκονται άτομα μέσης ηλικίας, τα οποία δεν είναι μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, και πως η σχέση δεν υφίσταται πλέον. 

Κατά τ' άλλα, πρόκειται για το «απόλυτο μπέρδεμα», υπογραμμίζουν οι συνεργάτες του Κάμερον. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Μαίου ο Κάμερον βρέθηκε αντιμέτωπος και με ένα άλλο σεξουαλικό σκάνδαλο.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Νάιτζελ Εβανς , δηλωμένος ομοφυλόφιλος, συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε έναν άνδρα και επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άλλο την περίοδο 2009-2013. 

Ενας τρίτος εμφανίστηκε στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα του Λάνκασαϊρ προκειμένου να καταγγείλει ότι και αυτός έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του Εβανς,Κοινοτήτων. Το 2010, οκτώ χρόνια μετά την εκλογή του, κουρασμένος να ζει μέσα στο ψέμα, ο Εβανς παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια