ΑΕΚ CITY !

Το όνειρο της αναγέννησης για την Ένωση και τη Νέα Φιλαδέλφεια μπαίνει στις ράγες με την αυριανή συνάντηση της δημάρχου Έφης Αποστολάκη με μελετητές και κατασκευαστές εκ μέρους του συλλόγου για το νέο σπίτι". 

"Στην τελική....
ευθεία μπαίνει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πολυαναμενόμενο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 10 π.μ. στο δημαρχείο της πόλης με μελετητές και κατασκευαστές εκ μέρους της Ενωσης να έχουν συνάντηση με τη δήμαρχο Εφη Αποστολάκη. Εκεί θα συζητηθούν όλες οι προοπτικές, οι λεπτομέρειες και τα θέματα που απαιτούνται για να εφαρμοστεί το πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη για το νέο σπίτι της ομάδας.

Πρόκειται για το πιο κομβικό σημείο της όλης υπόθεσης, αφού παλαιότερα το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει περάσει από χίλια κύματα. Αυτή τη φορά πάντως τα μηνύματα είναι άκρως αισιόδοξα. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο λαός μας, οπότε το πρωινό της Παρασκευής ίσως αποδειχθεί το πιο καθοριστικό βήμα για την εξέλιξη του θέματος.

Κλειδώνει το ραντεβού Μελισσανίδη - δημάρχου
Στη συνάντηση ενδέχεται να παραστεί και ο ίδιος ο Μελισσανίδης, επιθυμία που υπάρχει και από την πλευρά της δημάρχου. Ο «τίγρης» έχει πάρει πάνω του το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου και, αν του το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, θα δώσει το «παρών».

Οι μνήμες πάντως είναι νωπές από την 5η Μαΐου του 2003, όταν οι μπουλντόζες άρχισαν την κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας». Αφορμή αποτέλεσε ο σεισμός του 1999, όταν το γήπεδο είχε υποστεί σοβαρές ζημιές. Τον χειμώνα του 2002 ο τότε αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο Γιάννης Γρανίτσας, είχε εμπνευστεί ένα σχέδιο ολοκληρωτικών αλλαγών, το οποίο οδηγήθηκε σε ναυάγιο.

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα ήταν αυτό με τον Αρη στις 3 Μαΐου του 2003, με την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς να επικρατεί με 4-0 δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στην Ενωση ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής, όπως επί εποχής Γρανίτσα, που μια χούφτα ψευτοκουλτουριάρηδες αριστεροί είχαν μπλοκάρει το γήπεδο της ΑΕΚ, κάνοντας την Τσιγγάνα και φτωχή συγγενή του ποδοσφαίρου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια