Είχε μιλήσει ο Μανιτάκης με την τρόικα για το λουκέτο στην ΕΡΤ ;

 Η αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ είναι ένα θέμα που δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για την τρικομματική κυβέρνηση. Παρά τις διαψεύσεις του προηγούμενου διαστήματος, είχε συζητηθεί σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, καθώς ο....
πρωθυπουργός φέρεται να είχε θέσει στους εταίρους του ένα νέο αίτημα πρόταση από την τρόικα και στο βαθμό που το περιβόητο σχέδιο Μανιτάκη για τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα δεν έδειχνε να πείθει τους εκπροσώπους των δανειστών.
Σε εκείνη την πρώτη συζήτηση οι κ.κ. Κουβέλης και Βενιζέλος φέρονται να αντέκρουσαν την ιδέα για λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, θεωρώντας ως αδιανόητη μια τέτοια εξέλιξη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το θέμα επανήλθε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τους κ.κ. Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ, καθώς ο κατάλογος με τα... ονοματεπώνυμα δημοσίων υπαλλήλων που ζήτησαν οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν υπήρχε στο σχέδιο που παρουσίασε ο κ. Μανιτάκης. 
Ζήτησαν ονοματεπώνυμο δημοσίων υπαλλήλων για την εκταμίευση των 3,3 δις ευρώ της επόμενης δόσης , ήταν το μήνυμα που εκ πορεύθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου στην Ιπποκράτους και την Αγίου Κωνσταντίνου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια