«Επικίνδυνη καιροσκόπος» η Σκοπούλη!! - Ανακοίνωση – καταπέλτης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κατά της υφυπουργού του Κουβέλη

Πατούλης: Όσο γρηγορότερα φύγει η Σκοπούλη, τόσο καλύτερα θα είναι....

Πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά της γνωστής και μη εξαιρετέας Σκοπούλη εξέδωσε σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναφέροντας ότι όσο γρηγορότερα φύγει από το υπουργείο τόσο καλύτερα θα είναι για όλους.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ τη χαρακτηρίζει «επικίνδυνη καιροσκόπο» και....
άσχετη σημειώνοντας : « Μία κυβερνητική εκπρόσωπος της Υγείας που προσβάλλει τον Πρωθυπουργό, τους Κυβερνώντες, τους γιατρούς και τους ασθενείς και υποβαθμίζει όχι μόνο τη νοημοσύνη των φορέων της Υγείας, αλλά και της κοινής γνώμης, δεν έχει καμία θέση στην άσκηση πολιτικής για την Υγεία.

Μία Υπουργός, που μιλά χωρίς να γνωρίζει, που εμποδίζει τη λειτουργία του Κράτους στα Κέντρα Αναφοράς για το AIDS, που παρακωλύει την εργασία του ΚΕΕΛΠΝΟ, που υπόσχεται εμβόλια χωρίς να υπάρχουν....όσο γρηγορότερα φύγει από το Υπουργείο Υγείας, τόσο καλύτερα για την Αποκατάσταση της Δημόσιας Υγείας».

Το να είσαι γιατρός – υφυπουργός και να σε ξεσκίζουν με τον πλέον επίσημο τρόπο οι συνάδελφοι σου, σημαίνει ότι σήμερα κιόλας πρέπει να πας σπίτι σου.

 parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια