Σύννεφα στη σχέση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ. Βορίδης: Η καταστροφή της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου

Μετά την άρνηση Βενιζέλου να μπει στην κυβέρνηση ο Βορίδης, ο τελευταίος δεν το ξέχασε και στην ομιλία του στο συνέδριο θύμισε σε όλους ποιο είναι το Πασοκ.

Αλήθεια ο Μπένυ γιατί δεν ήθελε τον Βορίδη στην....
κυβέρνηση ; Μήπως θίχτηκαν τα δημοκρατικά του αισθήματα ; 
Αλήθεια όταν ο ίδιος "βίασε" ολόκληρο τον Ελληνικό λαό με τις επιλογές του σαν υπουργός Οικονομικών τότε δεν είχε πρόβλημα ; 
Αλήθεια, ο Βενιζέλος δεν κούναγε το δάχτυλο στον Ελληνικό λαό για το χαράτσι, λες και ήταν δικτάτορας σε κάποιο καθεστώς της Νοτίου Αμερικής ; 
Ο ίδιος δεν ξεφτίλισε το Σύνταγμα με όλα αυτά τα αντισυνταγματικά μέτρα που έπαιρνε καταδικάζοντας τον Ελληνικό λαό στη φτώχεια στέλνοντας στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας ; 
Ας αφήσει κατά μέρος αυτή την "επιλεκτική δημοκρατικότητα" και ας κοιτάξει επιτέλους να κάνει έστω για μια φορά σωστά τη δουλειά του, υπηρετώντας τον Ελληνικό λαό και τα συμφέροντά του.
Δυστυχώς όμως ο τύπος είναι πολιτικά, υπέρμετρα φιλόδοξος θυσιάζοντας την χώρα προκειμένου να κερδίσει κάποια θέση και να γίνει αρεστός στα ξένα και τα ντόπια αφεντικά του. 
Τελικά "αφεντικά" έχουν οι σκύλοι και ο Βενιζέλος. 

Σαφώς και δεν συμφωνούμε με αυτό που κάποτε ήταν ο Μάκης Βορίδης, (όταν κυκλοφορούσε με τσεκούρι) και το καταδικάζουμε, όπως άλλωστε έχει κάνει και ο ίδιος. 
Φυσικά μια συγνώμη δεν νομιμοποιεί την πράξη του και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να "ξεχάσει" ο κόσμος την παλιά του "δράση"....

Ούτε μια εβδομάδα ζωής δεν μετρά η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και βγήκαν τα... μαχαίρια 
Επίθεση Βορίδη από το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σε ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα Παπανδρέου 
«Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου» είπε 
Πυρά και κατά της Αριστεράς: Η ήττα της είναι νίκη της παράταξής μας 
Γιατί κατέρρευσε ο Αντώνης Σαμαράς: η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου

Μόνο μια εβδομάδα φαίνεται πως κράτησε ο... μήνας του μέλιτος ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, τα δυο κόμματα που συνεργάζονται στην κυβέρνηση μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ και τον ιδρυτή του.

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» τόνισε ο Μ. Βορίδης και πρόσθεσε πως «πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους». 

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε η Αριστερά, με τον Μάκη Βορίδη να κάνει λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση.

«Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά» συνέχισε και επισήμανε πως για να πετύχει οριστικά η ανάκαμψη και η ανάπτυξη προϋπόθεση είναι μια μεγάλη ιδεολογική νίκη και μια μεγάλη ιδεολογική ήττα. «Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας» σημείωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια