ΓΚΡΙΖΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ" ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΓΙΟΥΚΑΚΗ, ΖΗΓΟΥ, ΖΗΛΑΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...

18:06-2.jpgΣεραφείμ Χ. Μηχιώτης
Τακτικό μέλος ΕΣΗΕΑ
Υποψήφιος με το συνδυασμό της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

γιά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Γκρίζα πολιτική-συνδικαλιστική διαφήμιση από το σημερινό φύλλο της "ΑΥΓΗΣ" υπέρ της συντρόφισσας Αννέτας Καββαδία, προσωπικής δημοσιογράφου του Αρχηγού Τσίπρα, μονίμως συνοδευούσης τον "αυριανό πρωθυπουργό" σε όλα τα ταξίδια του εις το εξωτερικό, από το....
πολυήμερο εις τη Λατινική Αμερική του περασμένου Δεκεμβρίου και εις  τας Ευρώπας, πάντοτε μετά πλήρους τηλεοπτικού συνεργείου, του οποίου η κίνηση καλύπτεται από το Ελληνικό Δημόσιο, βεβαίως.

Η συντρόφισσα παρουσιάζεται σε εσωτερική σελίδα το κομματικού δελτίου, ντυμένη εις τα κόκκινα βεβαίως, να απευθύνει τον χαιρετισμό της εις την χθεσινή...λαοθάλασσα ολίγων της Πλατείας Συντάγματος, σε λεζάντα που γράφει "Αννέτα Καββαδία, απολυμένη συμβασιούχος ΕΡΤ". Ωστόσο το μήνυμα προς το ΣΥΡΙΖΑίο δημοσιογράφο έχει και την δεύτερη πλευρά του, με την γκρίζα διαφήμιση που υποκρύπτεται: "Ψηφίστε πρωτίστως τη συντρόφισσα, υποψήφια του κόμματος με το συνδυασμό του συντρόφου-Προέδρου της ΕΣΗΕΑ".

Αυτή η κουτοπονηριά ακολουθεί την σκληρή γραμμή σταυροδοσίας που πρώτη πέρασε ως γραμμή του κόμματος η εντεταλμένη κομμαστική συντρόφισσα -δημοσιογράφος της "ΑΥΓΗΣ" και του "ΕΠΕΝΔΥΤΗ"  Νταρζάνου και το κομματικό δελτίο έκρινε επιβεβλημένο να υπενθυμίσει χθες. Ψηφίζουμε τους εξής ολίγους, από τους 79 υποψηφίους της "Συσπείρωσης", με τους υπόλοιπους σε ρόλο...γλάστρας. 

Καλή η σκληρή κομματική γραμμή, αλλά η συντρόφισσα δημοσιογράφος της Αλέξη δεν μπορεί να μπει στο ίδιο πλαίσιο...Δικαιούται την πρωτοκαθεδρία, προφανώς, θα έκρινε το "Κόμμα" και τα σκυλιά δεμένα.

Εις ό,τι αφορά τώρα το καπέλλωμα της υπόθεσης της ΕΡΤ, από τον κομματικό μηχανισμό της Κουμουνδούρου, προεξάρχοντος του Αλέξη, ούτε κουβέντα να γίνεται. Και μόνον γιά αυτήν τη ΣΥΡΙΖΑίϊκη αθλιότητα πρέπει να πάρει η "ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" το μήνυμα που της πρέπει  από την κάλπη της ΕΣΗΕΑ. Δηλαδή ΜΑΥΡΟ και ΜΟΝΟΝ ΜΑΥΡΟ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια