Πακιστανός ο φονιάς του άγριου εγκλήματος στο Αλιβέρι....

Στην άμεση εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι της Εύβοιας, φαίνεται να έφτασε η ΕΛ.ΑΣ, που προχώρησε στη σύλληψη ένος άνδρα που εργαζόταν περιστασιακά για το άτυχο ζευγάρι.
Μετά την αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος, η αστυνομία προχώρησε σε πλήθος προσαγωγών ατόμων που....
απασχολούσε κατα καιρούς το ζευγάρι για οικιακές εργασίες.

Τις περισσότερες υποψίες συγκέντρωνε εξαρχής ένας νεαρός Πακιστανός, γύρω στα 25, που επίσης εργαζόταν για το γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου.

Οι αρχές προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής στη σύλληψη του άνδρα που φαίνεται να είναι ο δράστης του διπλού φονικού. 

Από τους υπόλοιπους προσαχθέντες, κάποιοι ακόμη κρατούνται καθώς δεν αποκλείεται ο αλλοδαπός να είχε συνεργό κάποιον από αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι και να άρπαξε από το σπίτι λίγα χρήματα, πιστωτικές κάρτες αλλά και κάρτες αναλήψης μετρητών.

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Το ζευγάρι βρέθηκε χθες το βράδυ άγρια δολοφονημένο μέσα στο σπίτι του στην Ακτή Νηρέως. Η κόρη του ζευγαριού, που μένει στην Αθήνα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της όμως εκείνοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα.

Οι αστυνομικοί πήδηξαν τη μάντρα και είδαν αρχικά πεσμένη στην πίσω αυλή την 54χρονη γυναίκα.

Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο στην κρεβατοκάμαρα και τον 56χρονο γυναικολόγο. Και οι δύο ήταν μέσα στα αίματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα χτυπήθηκε με τσιμεντένια πλάκα στο κεφάλι. Ο σύζυγος δολοφονήθηκε επίσης με απίστευτη αγριότητα με ένα ξύλο που διαπέρασε την καρωτίδα του...

Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη. Το σπίτι αλλά και η εξωτερική πόρτα ήταν κλειδωμένες και ο δράστης είχε πάρει μαζί του τα κλειδιά...

Ο θάνατος τους έχει προσδιοριστεί χρονικά απο τον ιατροδικαστή περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια