Το πρώτο βήμα για το... στολίδι της ΑΕΚ!

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη σημαντική συνάντηση των υπεύθυνων υλοποίησης του γηπέδου της ΑΕΚ με αυτούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Τι δήλωσαν η Δήμαρχος Ευτυχία Αποστολάκη και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “Dimand S.A.” που έχει αναλάβει το πρότζεκτ κατασκευής του γηπέδου της Ένωσης, Δημήτρης Ανδριόπουλος.
Μπροστά σε φακέλους....
που έγραφαν “Δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ και αστικής ανάπλασης της περιοχής', πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί η συνάντηση πολιτικών μηχανικών του γηπέδου της ΑΕΚ με το Δήμο της Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Απσοτολάκη και οι τέσσερις αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Ένωσης στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς «Ανδρέας Παπανδρέου», προκειμένου να υπάρξει μια τεχνική ενημέρωση για το έργο που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν στην περιοχή, επαναφέροντας την Ένωση στη φυσική της έδρα! 

Το “παρών” στην συνάντηση δεν έδωσε τελικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τoν κ. Ανδρiόπουλο και τον κ. Παναγιωτούδη, αντιστοίχως διευθύνοντα σύμβολο και γενικό διευθυντή της κατασκευαστικής εταιρείας που θα αναλάβει το συγκεκριμένο έργο, μαζί με τον Ιταλό αρχιτέκτονα Τζίνο Τζαβανέλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του κ. Μελισσανίδη ενημέρωσαν τη δημοτική Αρχή πως σχεδιάζουν ένα γήπεδο που θα υπερβαίνει τις 30.000 θέσεις και θα φτάνει μέχρι και τις 35.000

“Το γήπεδο που θα φτιάξουμε θα είναι ξεχωριστό. Αυτό έχει ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Να είναι ξεχωριστό. Σας λέω, πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι πραγματικό στολίδι. Δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο είναι, αλλά με την κατασκευή του”, είπε ο Ανδριόπουλος.

Αποχωρώντας, η Δήμαρχος, κ. Αποστολάκη έκανε μια μικρή τοποθέτηση: «Έγινε μια πρώτη επαφή για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα δώσει πνοή σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε, ενώ προανήγγειλε νέα συνάντηση σύντομα, στην οποία θα δώσουν περισσότερα άτομα το παρών και θα συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το γήπεδο!
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια