Ποια μέσα μεταφοράς δεν θα κυκλοφορήσουν

Ποια μέσα μεταφοράς δεν θα κυκλοφορήσουν την ΠέμπτηΧειρόφρενο θα τραβήξουν, λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Επίσης, ο ηλεκτρικός, το μετρό και το τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το πρωί. 
Θυμίζουμε ότι ήδη οι συνδικαλιστικοί....
φορείς έχουν προχωρήσει στην κήρυξη 24ωρης απεργίας για την ίδια ημέρα, όπως αποφάσισαν οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για τον ίδιο λόγο. 
"Θέλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά και να δηλώσουμε ότι είναι απαράδεκτες αυτές οι μέθοδοι συρρίκνωσης και διάλυσης του δημόσιου τομέα που έχει απαιτήσει η τρόικα", δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος.
Σημαντικές τροποποιήσεις παρουσιάζει το πρόγραμμα πτήσεων της AEGEAN, καθώς λόγω της Στάσης Εργασίας των Ελεγκτών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας αρκετές από αυτές αλλάζουν ώρα, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το λουκέτο στην ΕΡΤ
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια