Σοκαριστικό video: Σερβιτόρος ασελγεί σε 11χρονο κορίτσι

Κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» τον σερβιτόρο να ασελγεί εις βάρος του 11χρονου κοριτσιού στο ασανσέρ, λίγο πριν ξεκινήσει το κρουαζιερόπλοιο από τη Φλόριντα στις Μπαχάμες.
Το video από το κλειστό....
κύκλωμα ασφαλείας του πλοίου Disney Dream κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

Ο 33χρονος σερβιτόρος από την Γκόα της Ινδίας, Milton Braganza, παραδέχτηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά το κορίτσι, που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο με τη γιαγιά και την αδερφή του.

Το video δείχνει το παιδί να φτάνει στο ασανσέρ και τον σερβιτόρο να εμφανίζεται αμέσως μετά. Όταν το κορίτσι μπήκε στο ασανσέρ, εκείνος μπλόκαρε με το σώμα του την εικόνα. Φαίνεται να γέρνει προς την 11χρονη.


Αμέσως μετά την επίθεση, το κορίτσι ενημέρωσε τη γιαγιά του για την επίθεση κι εκείνη με τη σειρά της τους υπεύθυνους του πλοίου. Ο υπεύθυνος της τραπεζαρίας που είδε το video ααναγνώρισε τον άνδρα, που κλήθηκε για εξηγήσεις.

Το κορίτσι κατήγγειλε πως ο Braganza της άγγιξε το στήθος και τη φίλησε στο στόμα. Όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι Νασάου στις Μπαχάμες, ο 33χρονος Ινδός σερβιτόρος ανακρίθηκε και παραδέχτηκε τα πάντα. «Την άγγιξα στο δεξί της στήθος με το αριστερό μου χέρι», είπε.

Ο 33χρονος φυσικά δεν συνέχισε να βρίσκεται στο πλοίο. Ούτε όμως και του ασκήθηκε δίωξη. Αντίθετα, μετά την ομολογία του, του δόθηκαν χρήματα για να επιστρέψει στην Ινδία αεροπορικώς.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια