Δημοσκόπηση του MEGA δίνει στην Όλγα 50% θετικές ψήηφους! Αλήθεια η κυρία εκτός του αβυσσαλέου ντεκολτέ τι άλλο έχει να παρουσιάσει ;

Δεν έχουν το Θεό τους στο MEGA με τη δημοσκόπηση που παρουσίασαν στην εκπομπή του Πρετεντέρη.

Οι Έλληνες πολίτες φαίνεται να απονέμουν χρυσό μετάλλιο στην Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Στην ερώτηση «Πως κρίνεται το έργο των Υπουργών» η Υπουργός τουρισμού είναι πρώτη....
στη λίστα αυτή έχοντας τη θετική ψήφο, το 50, 5%,  του ελληνικού λαού.

Πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα για την Όλγα προφανώς από το έργο που έχει παρουσιάσει στο υπουργείο της. Ποιος δεν θυμάται το event στον Tάμεση με κάτι έγχρωμους να χορεύουν τρανς διαφημίζοντας μάλλον την Ελλάδα κατά τα λεγόμενα της υπουργού που το "τράβαγε" και με το κινητό της.

Ποιος δεν θυμάται άραγε ότι πληρώσαμε ένα καράβι λεφτά 735.000 ευρώ για να φτιάξει άλλο ένα site για το υπουργείο ; Το ότι το υπουργείο είχε ήδη 2 site ήταν λεπτομέρεια. 

Πάντως την συγκεκριμένη δημοσκόπηση και η αγία οικογένεια να την έγραφε 50%  στην Όλγα δεν θα έβαζε.

Αλήθεια η κυρία εκτός του αβυσσαλέου ντεκολτέ τι έργο έχει να παρουσιάσει στο υπουργείο;

Για την ιστορία και όσους ακόμα τους ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις δείτε την.

Με μικρές διαφορές στα ποσοστά της πρόθεσης ψήφου από την τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε, διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης από την GPO για την εκπομπή «ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 1,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ προηγείται με 21,3%, ακολουθεί με 19,5% ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει 10,1%, το ΠΑΣΟΚ 6,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4%, το ΚΚΕ 5,8% και η ΔΗΜΑΡ 5,1%.

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 46,3% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται ότι με την πάροδο του χρόνου χάνει περισσότερο έδαφος κι έρχεται δεύτερος με 27%. 

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, προβάδισμα δίνεται στον πρόεδρο της ΝΔ (44,2%) και ακολουθούν ο Φώτης Κουβέλης (42,7%), ο Αλέξης Τσίπρας (35,3%), ο Πάνος Καμμένος (32,2%), ο Ευάγγελος Βενιζέλος (30,7%), ο Δ. Κουτσούμπας (23,4%) και τέλος ο Ν. Μιχαλολιάκος με ποσοστό 16,7%.

Στο ερώτημα αν ήταν σωστή η απόφαση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να στηρίξουν από κοινού την κυβέρνηση, το 55,9% απαντά ναι/μάλλον ναι και το 42,4% όχι/ μάλλον όχι.
Αυτό που προκάλεσε προβληματισμό έιναι ότι το 67,6% των ερωτηθέντων (σε δείγμα 1.200 ατόμων) θεωρεί απειλή για τη δημοκρατία η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής, ενώ 31,3% των πολιτών απάντησε αρνητικά.

Εντυπωσιακά αρνητικό το ποσοστό των Ελλήνων ερωτηθέντων πολιτών στην ερώτηση πως κρίνει την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, το 72,3%, ενώ μόλις το 26% είναι θετικό.

«Θα ήταν χειρότερη η κατάσταση τώρα αν είχε σχηματίσει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ;» Tο 46,7% πιστεύει ναι θα ήταν.

Το αντιρατσιστικό σχέδιο έχει διχάσει την ελληνική κοινωνία, καθώς ένα πολύ ισχυρό ποσοστό, το 50,2% ψηφίζει ότι η χώρα μας χρειάζεται ένα νέο αντιρατσιστικό νόμο, ενώ  το 44,4% δηλώνει όχι.
Αισιόδοξο δηλώνει ένα μεγάλο ποσοστό των  Ελλήνων πολιτών  για την παραμονή  μας στη ζώνη του ευρώ. 65,9% δηλώνουν περισσότερο αισιόδοξοι για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, ενώ μόλις το 26,1% δηλώνει απαισιόδοξο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια