Άννα Ασημακοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: “Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να ‘ρθει το Πάσχα”.

“Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να 'ρθει το Πάσχα”Ένα ακόμα επεισόδιο στην αέναη κόντρα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ εκτυλίχθηκε σήμερα με “πόλεμο” ανακοινώσεων και δηλώσεων από τις δύο πλευρές, με αφορμή τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αλλά και το....
αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για δημόσια αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό είτε στη Βουλή, είτε στην τηλεόραση.

Αντιδρώντας στη σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι το κόμμα του ανήκει στο ένα από τα δύο άκρα, καθώς και ότι δεν επιθυμεί πραγματικά να συμβάλει στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

“Ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει πλέον περίτρανα ότι ανήκει στο ένα από τα δύο άκρα. Ζητά να υπάρξει “νέα Κερατέα”, “νέα Ιερισσός”, δηλαδή καλεί τους συντρόφους του να κάψουν και πάλι πόλεις, να τρομοκρατήσουν πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες. 

Η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη χώρα και οι Έλληνες δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του. 

Επίσης, η απόφαση του κ. Τσίπρα να καταθέσει δικό του νομοσχέδιο, που θα εφαρμοστεί μόνο αν γίνει πρωθυπουργός, ελήφθη, για να περιορίσει τα εσωκομματικά του μέτωπα και να “καπελώσει” τις απόψεις του κ. Μουλόπουλου και του κ. Λαφαζάνη. Ο κ. Τσίπρας δηλώνει ξεκάθαρα με την κίνησή του αυτή ότι στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους”.

Στην ανακοίνωση αυτή απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας την πρόταση για δημόσιο διάλογο και σχολιάζοντας τα εξής:

“Μετά και τον ενταφιασμό του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου δια χειρός Σαμαρά, η ΝΔ έχει επιβεβαιώσει την ακροδεξιά μετατόπισή της και το απροκάλυπτο φλερτ της με την Χ.Α, εκθέτοντας έτσι -πέραν όλων των άλλων- και διεθνώς τη χώρα.

Είναι καιρός να σταματήσει ο πρωθυπουργός να κρύβεται πίσω από τις μονταζιέρες του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και να απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για δημόσιο διάλογο, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσει μπροστά στον ελληνικό λαό για τις εγχώριες και διεθνείς του 'επιτυχίες'”.

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ασημακοπούλου, σχετικά με την πρόταση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία σχολίασε: “Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να ‘ρθει το Πάσχα”.
news.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια