Έγινε το μπαμ με Παπασταθόπουλο από την Ντόρτμουντ....


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε τη σούπερ μετεγγραφή. Υπέγραψε για τα επόμενα 5 χρόνια με την φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Ντόρτμουντ και οι καθαρές απολαβές του θα είναι 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο. Η Βέρντερ θα βάλει στα ταμεία της, περίπου 10 εκ. ευρώ.
Είναι πλέον....
οριστικό. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Ντόρτμουντ με το συνολικό ποσό της μετεγγραφής, μαζί με την εφορία να φτάνει τα 25 εκ. ευρώ!

Ο διεθνής αμυντικός έφτασε μία ανάσα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά η Ντόρτμουντ είπε την τελευταία λέξη, έστω κι αν η κίνησή της προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Λεβερκούζεν.

Η επιθυμία του παίκτη ήταν να πάει στην Μπορούσια και αυτό συνέβη. Ο Παπασταθόπουλος υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο με 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο ενώ η Βέρντερ θα εισπράξει άμεσα 7,5 εκ. ευρώ και άλλο 1 σε περίπτωση που η Ντόρτμουντ εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2014-15.

Επίσης η ομάδα της Βρέμης θα εισπράξει τα έσοδα του φιλικού που θα γίνει με την Ντόρτμουντ. Την Παρασκευή θα παρουσιαστεί ο παίκτης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια