Βενιζέλος σε Παπανδρέου:Δεν είμαι ταξιδιωτικό πρακτορείο


Βενιζέλος σε Παπανδρέου:Δεν είμαι ταξιδιωτικό πρακτορείοΣε μετωπική εξελίσσεται η σύγκρουση του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου για τη "μαύρη τρύπα" στο ΠΑΣΟΚ.

Κύκλοι της Ιπποκράτους αναφέρουν ότι ο δανεισμός της περιόδου 2003-2011 (που έφτασε στα 116,5 εκ) σε συνδυασμό με τη δραστική μείωση της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης κατά....
90%, (από περίπου 22 εκ. στα περίπου 2,5 εκ. –που είναι ούτως ή άλλως εκχωρημένα στις τράπεζες-) αφήνει το ΠΑΣΟΚ με μηδενική ουσιαστικά επιχορήγηση προκειμένου να καλύπτει τις δραστικά μειωμένες λειτουργικές του δαπάνες.  

Σύμφωνα με το ΜΕGA, ο κ. Παπανδρέου αμφισβήτησε αυτά τα δάνεια και είπε ότι είναι από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. 

Επίσης,  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έβγαλε ένα φάκελο με την αναλυτική εικόνα της οικονομικής κατάστασης του κόμματος όμως οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Παπανδρέου αρνήθηκε να πάρει αυτόν τον φάκελο. 

Σε ότι αφορά το επίμαχο ταξίδι στην Κόστα Ρίκα, ο κ. Παπανδρέου είπε στον κ. Βενιζέλο αυτό που έλεγαν και οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού νωρίτερα, ότι δηλάδή δεν κόστισε 200.000 ευρώ αλλά 20.000 ευρώ.

Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με το ΜΕGA, ο κ. Βενιζέλος φέρεται να του είπε ότι "δεν είμαι ταξιδιωτικό πρακτορείο να αξιολογώ τα ταξίδια και να ασχολούμαι. Εδώ υπάρχει ο φάκελος και αυτά πρέπει να εξηγήσουμε".

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος είπε στον κ. Παπανδρέου να πει στους συνεργάτες του να συνεργαστούν με τους ελεγκτές πριν παραδοθεί το πόρισμα και να προσκομίσουν τα απαραίτητα παραστατικά. 

Στην Ιπποκράτους έλεγαν αργότερα ότι αυτή η παραίνεση του κ. Βενιζέλου αφορούσε στον Νίκο Αθανασάκη και τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο.
enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια