Ξαφνικά όλοι το παίζουν μυξοπαρθένες για την Χρυσή Αυγή, αφού αυτοί οι ίδιοι τους έφεραν με τις πράξεις τους.

Έχω πει επανειλημμένως ότι αυτοί οι άνθρωποι από την στιγμή που οπλοφορούν είναι πολύ επικίνδυνοι.
Ας προσέχατε όλοι εσείς που τους δώσατε άδεια οπλοφορίας.
Όλοι αυτοί στο μυαλό τους έχουν την λογική του περιθωρίου γιατί εκεί ζούσαν πάντα. Τώρα σταματήστε....
να σκούζετε γιατί εσείς τους βγάλατε στο προσκήνιο.

Αν κάποιος ρωτήσει 100 εφήβους ποιο κόμμα τους αρέσει τουλάχιστον τα 80 θα απαντήσουν τη χρυσή αυγή χωρίς φυσικά να γνωρίζουν τι ακριβώς πρεσβεύει. Απλά τα παιδιά συμφωνούν με τη βία που έχει αυτό το κόμμα, γιατί μεγάλωσαν σε μια κοινωνία που που τους λέει ψέμματα, που απολύει τους γονείς τους από τις δουλειές τους, που οι πολιτικοί έχουν κατασπαταλήσει τα χρήματα των πολιτών, που βλέπει λαμόγια πολιτικούς να μην τιμωρούνται, που βλέπει τους γονείς τους να μην έχουν να τους δώσουν χαρτζιλίκι.

Δυστυχώς η χρυσή αυγή έχει γίνει "μόδα" για τους νέους και αυτό είναι το τραγικό της όλης υπόθεσης που από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.
Το κόμμα αυτό έχει  στις τάξεις του ανθρώπους που η βία είναι γι' αυτούς τρόπος ζωής, σε όλες τις εκδηλώσεις του πέφτει ξύλο είτε σε λαθρομετανάστες, είτε σε αναρχικούς, είτε πλακώνονται με άλλα κόμματα.

Είναι όλοι τους "τσαμπουκαλεμένοι" επί μονίμου βάσεως ή τουλάχιστον αυτό "βγάζουν" προς τα έξω γιατί αυτό πουλάει.
Μην ξεχάσουμε άλλωστε και το χαστούκι του Κασιδιάρη στη Δούρου που τους ανέβασε τα ποσοστά τους στα ύψη.

Η χρυσή αυγή είναι εδώ και θα μείνει για πολύ καιρό και υπεύθυνο είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα που έβγαλε στην επιφάνεια τα κατάλοιπα του φασισμού και του ναζισμού.
____________ _____________

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή για την επίθεση εναντίον του Γιώργου Καμίνη
Δήμαρχος Αθηναίων: Η Χρυσή Αυγή ξέρει να μιλάει μόνο με τη βία
Χρυση Αυγή: Η ΝΔ στηρίζει απόλυτα τον δήμαρχο των λαθρομεταναστών που εξελέγη με παράνομες ψήφους
Διαβάστε αναλυτικά και δείτε σε βίντεο όσα έγιναν το πρωί σε Σύνταγμα και παλιό Φρουραρχείο 

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στο παλιό Φρουραρχείο που σήμερα είναι κοινωνική υπηρεσία του δήμου, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα αγαθά για άστεγους.


Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων και αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τις έντεκα το πρωί στο χώρο εισέβαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, που διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μπήκε μέσα στο χώρο, την ώρα που ο Δήμαρχος Αθηναίων έδινε συνέντευξη στα κανάλια. Ο βουλευτής, κατά τις ίδιες πηγές, κινήθηκε εναντίον του δημάρχου, βρίζοντας ενώ έκανε κίνηση να τον χτυπήσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα 12χρονο κορίτσι.


Η αστυνομία ερευνά και τις καταγγελίες που κάνουν λόγο για προσπάθεια απο πλευράς του βουλευτή να βγάλει όπλο.


Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε οτι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να τον χτυπήσει και συμπλήρωσε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής λειτουργούν με τη λογική ότι είναι "παλικάρια που ξέρουν να μιλάνε μόνο τη γλώσσα της βίας". Πρόσθεσε πως η απόφαση των αρχών να ματαιώσουν την μη εγκεκριμένη διανομή τροφίμων "τους έσπασε τον τσαμπουκά".


Δείτε τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στον ΣΚΑΙ








Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει άθλια ψεύδη τα περι τραυματισμού του κοριτσιού ενώ κάνει λόγο για “ένοπλη κουστωδία Καμίνη που δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής".
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια