Κάποιος να κατεβάσει τον Αγάθωνα από το καλάμι του.

Ο κύριος το απόλυτο τίποτα σε νέες ιστορίες.

Μάλλον είχε δίκιο ο Μελάς που τον αποκάλεσε Μαϊμού με μουστάκια.

Έχει τρελαθεί το ανθρωπάκι να γυρνάει από κανάλι σε ραδιόφωνο και ιντερνετικό σταθμό και να λέει ότι μακακία του κατέβει στο κεφάλι....

Ένας τύπος που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, ξαφνικά με την eurovision έχει γίνει αναγνωρίσιμος και έχει σαλτάρει τελείως το ανθρωπάκι.
Κάποιος να του πει ότι η υπερέκθεση στα Μ.Μ.Ε τρελαίνει τον άνθρωπο που δεν ξέρει να τα διαχειρίζεται σωστά (βλέπε Έφη Θώδη).

Χθες κατάφερε με μια δήλωση του να γίνει μισητός σε ένα κομμάτι του πληθυσμού λέγοντας πως «πάλι καλά που δεν είμαι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ» και τόνισε ότι δεν θέλει το Κύπελλο, το οποίο είναι για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. 

Όταν ρωτήθηκε αν αυτές είναι μικρές ομάδες, απάντησε θετικά και επανέλαβε: «Ναι, είναι μικρές ομάδες!»
«Πέντε χρονών έγινα Ολυμπιακός, που να θυμάμαι πως έγινα. Δεν με έκανε κανείς, αφού κανένας δεν μπορεί να με κάνει τίποτα, είμαι στραβόξυλο. Ό,τι θέλω κάνω.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι που το παίζει και ρεμπέτης ! Βέβαια καμία σχέση δεν έχει με τους ρεμπέτες και μάλλον θα τρίζουν τα κόκαλα του Βαμβακάρη της Μπέλου καί τόσων άλλων που έζησαν με τιμή και δόξασαν το ρεμπέτικο τραγούδι και ότι αυτό εκφράζει....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια