Αυτός είναι το κτήνος και παιδεραστής των Πετραλώνων.

Απολογείται αυτή την ώρα στον 10ο τακτικό ανακριτή. 
Μεταγωγή εξπρές του Δράκου των Πετραλώνων στην Ευελπίδων 
Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 21 μαθήτριες
Παιδεραστής κατά συρροή ο κατηγορούμενος
Δεν έχει ακόμη δοθεί εισαγγελική άδεια για τη δημοσίευση των στοιχείων του

21 παιδικές ψυχές στιγμάτισε για πάντα με την διαστροφική του δράση ο Δράκος των Πετραλώνων. 

Ο 40χρονος....
παιδεραστής που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, 27/0/2013, προσποιούνταν τον αστυνομικό και υπέβαλλε τα θύματά του σε "σωματικό έλεγχο" ικανοποιώντας τις άρρωστες ορέξεις του. Οι ηλικίες των θυμάτων του συγκλονίζουν. Τα παιδιά είχαν ηλικία από 8 έως 14 ετών.

Αυτή την ώρα ο κατά συρροή παιδόφιλος απολογείται στον 10ο τακτικό ανακριτή στο κτιριο 10 της Ευελπίδων ενώ η μεταγωγή του διήρκησε μόνο 10 δευτερόλεπτα. Ο ίδιος πάντως δείχνει αμετανόητος και κυνικά είπε για τα θύματά του στους αστυνομικούς "δε τις θυμάμαι όλες". 

Στη φωτογραφία του Νewsit βλέπετε να έχουν καλυφθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παιδεραστή καθώς ακόμη (άραγε τι περιμένουν;) δεν έχει δοθεί εισαγγελική άδεια για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. 

Παρά το γεγονός πως ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν δύο φορές, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών κάτω των 12 ετών ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος και συνέχιζε ανενόχλητος τη φρικιαστική δράση του. 

Στην πραγματικότητα η ελληνική δικαιοσύνη είχε επιτρέψει στον 40χρονο κούριερ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 18χρονου αγοριού, να εκδηλώσει ξανά τα ζωώδη ένστικτα του με θύματα αθώες παιδικές ψυχές! 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια