Βρέθηκε η 13χρονη στην Καβάλα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Θρίλερ για τον 23χρονο αλβανό

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο Παγγαίο από διασώστες
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, για να γίνουν εξετάσεις και να βεβαιωθεί η καλή κατάσταση της υγείας της
Άγνωστο παραμένει ακόμα που βρίσκεται ο23χρονος Αλβανός
Μετά από ώρες αγωνίας της οικογένειας....
της 13χρονης Χριστίνας ήρθε το θαύμα και έγινε γνωστό πως το μικρό κορίτσι τελικά βρέθηκε στην Καβάλα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν χτενίσει ολόκληρη την περιοχή. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού, ο οποίος μίλησε στο NewsIt η 13χρονη Χριστίνα βρέθηκε από διασώστες και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του "Χαμόγελου" στο νοσοκομείο της Καβάλας, προκειμένου να γίνουν εξετάσεις και να βεβαιωθεί πως η μικρή είναι καλά στην υγεία της. 

Το 13χρονο κορίτσι όπως δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε στο Παγγαίο από διασώστες!

Μαζί της δεν βρέθηκε ο 23χρονος αλβανός, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες την αρπαγή του μικρού κοριτσιού. 

Ο 23χρονος Αλβανός AJAZI MARJON του FATMIR και της RAZIE, πολύ πριν γεμίσουν τα ελληνικά ΜΜΕ με το πρόσωπό του, έμοιαζε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το NewsIT να απολαμβάνει μια... άγρια ζωή. Με ένα τσιγάρο στο χέρι, το καπελάκι του στραβά, μια αλυσίδα στο λαιμό και ένα μαύρο γάντι, έδειχνε τα λεφτά πάνω στο τραπέζι.

Πληροφορίες θέλουν τον 23χρονο Αλβανό, να έχει μπλέξει στο παρελθόν και σε υπόθεση με ναρκωτικά.

Με τη μικρή Χριστίνα, φέρεται να μιλούσε μέσω του Facebook. Φαίνεται πως έπεισε το 13χρονο κορίτσι να το σκάσει μαζί του... Κάπως έτσι, από τα Σπάτα, η κοπέλα βρέθηκε στην Καβάλα και σε δασική περιοχή του Παγγαίου ενώ η οικογένειά της, πνίγεται στην αγωνία.

Το χαμόγελο του παιδιού, μετά τις εξελίξεις της υπόθεσης, έβγαλε νέα αφίσα για την αναζήτηση του κοριτσιού και αντί για τη λέξη "εξαφάνιση" πλέον, διαβάζουμε τη λέξη "αρπαγή". Μάλιστα, εκτός από τη φωτογραφία της 13χρονης Χριστίνας, υπάρχει τώρα και εκείνη του 23χρονου Αλβανού στην αφίσα.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι στο Facebook

Ο ίδιος πάντως, φαίνεται πως σχεδίαζε την αρπαγή της ανήλικης εδώ και καιρό, αφού ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοί τους στο Facebook. Σε έναν από αυτούς, ο Αλβανός, μιλώντας στην αδερφή της 13χρονης της, λέει ότι θα  πάρει κοντά του τη Χριστίνα αλλά... δε θα την πάει και στην Κίνα!  "καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα την πάω και στην Κίνα εδώ θα είμαστε"...

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες, που λένε ότι είχε και συνεργό, ο οποίος βοήθησε το κορίτσι να ταξιδέψει μέχρι την Καβάλα για να βρει τον 23χρονο...
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια