Π. Παυλόπουλος:Ο Βενιζέλος έλεγε ότι ήταν σωστός ο φόρος ακινήτων.


Παυλόπουλος:Ο Βενιζέλος έλεγε ότι ήταν σωστός ο φόρος ακινήτων«Δεν ξέρω αν στο ΠΑΣΟΚ διακατέχονται από το σύνδρομο Στοκχόλμης αλλά είχαν αγαπήσει πολύ το μνημόνιο. Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος μας έφερε τον φόρο ακινήτων μας έλεγε ότι ήταν ένας σωστός και δίκαιος φόρος», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, αναφορικά με τις ενστάσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για την συνέχιση της είσπραξης....
του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

«Συνεργαζόμαστε για να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά, όχι για να συνεχίσουμε την πολιτική τους» διευκρίνισε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε ότι «ο φόρος του κ. Βενιζέλου οδηγεί σε δήμευση της περιουσίας».

Αναφορικά με την απόφαση του ανακριτή να συνεξετάσει την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών που έγιναν επί των ημερών της κυβερνήσεως Καραμανλή και των καταγγελιών για σχέδιο δολοφονίας κατά του πρώην Πρωθυπουργού, ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι «και μόνο το γεγονός της σύνδεσης των δυο υποθέσεων σημαίνει ότι υπάρχει ένα γενικότερο ζήτημα».

«Η έρευνα για το θέμα των υποκλοπών συνεχιζόταν την περίοδο εκείνη μέσα από τους διαύλους της δικαιοσύνης, επομένως η κρατική μηχανή έκανε τη δουλειά της», σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος και υπογράμμισε ότι « όταν πήρα στα χέρια μου αυτό το έγγραφο το έλαβα πολύ σοβαρά υπόψη και πήρα τα μέτρα που έπρεπε να πάρω».

«Οι μυστικές υπηρεσίες που βρίσκονται εδώ κάνουν τη δική τους δουλειά και όχι γιατί θέλουν να κατασκοπεύουν το ελληνικό δημόσιο και τους Έλληνες πολιτικούς», τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Ακούστε το ηχητικό: ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια