ΑΕΚ: Η καταδικαστική απόφαση, το…προμελετημένο έγκλημα και η ελπίδα!


Η πρώτη μάχη... χάθηκε για την ΑΕΚ, αφού η καταδικαστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ρίχνει την Ένωση στην Football League. Καταθέτει έφεση στη δευτεροβάθμια της ΕΠΟ ο δικέφαλος, που κάνει λόγο για "…προμελετημένο έγκλημα με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς". Προέχει το "διπλό" στο Περιστέρι για να ελπίζει σε δικαίωση
Η απόφαση που εξέδωσε....
η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τις πρώτες ώρες της Παρασκευής (1:30) και μετά από 10 ώρες συνεδρίασης είναι-αρχικά- καταδικαστική. Η Ένωση τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα (αλλά και δύο από το επόμενο) και με μηδενισμό στο ματς με τον Πανθρακικό.

Με την απόφαση αυτή η ΑΕΚ υποβιβάζεται στη Football League, ωστόσο μπορεί να ελπίζει σε ανατροπή της, με την έφεση που θα υποβάλλει και η οποία θα εκδικαστεί πιθανότατα την επόμενη Τετάρτη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η πειθαρχική επιτροπή δέχτηκε απολύτως τα όσα ανέφερει στο φύλλο αγώνα ο Σταύρος Τριτσώνης περί αδυναμίας να συνεχιστεί το ματς λόγω καταστροφών κι έτσι απέρριψε την ένσταση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ πάντως, όπως είχε κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή, θα κάνει έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα. Αφού, δηλαδή, πρώτα θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα... Ο δικέφαλος θα πρέπει αρχικά να κερδίσει τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι και στην συνέχεια να ελπίζει σε δικαίωση, έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία (πάντα σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι ομάδες που μάχονται μαζί της για την σωτηρία).

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας, η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα με ηθικούς αυτουργούς, ενώ δήλωσε αποφασισμένη να μην παραδώσει τα όπλα.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια