Τώρα! Ανθρωποκυνηγητό στην Αττική και ανταλλαγή πυροβολισμών πιθανόν με τους δραπέτες των Τρικάλων.... !


Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε στην περιοχή της Μάντρας Αττικής
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να κάνουν ελέγχο στο λευκό αυτοκίνητο μάρκας Citroen
Υπάρχουν υποψίες ότι οι τρεις δράστες μέσα στο....
αυτοκίνητο είναι οι δραπέτες των Τρικάλων
Οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών με καλάσνικοφ τουλάχιστον 10 φορές
Συναγερμός έχει σημάνει σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής μετά το άγριο πιστολίδι που έπεσε γύρω στις 20:10 στην περιοχή Μάντρας Αττικής, ανάμεσα σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τρεις επιβαίνοντες σε ένα λευκό αυτοκίνητο, που σύμφωνα με την αστυνομία δεν αποκλείεται να είναι και τρεις από τους δραπέτες των Τρικάλων και οι άνθρωποι που κατά τη διάρκεια της καταδίωξής τους στην Κόρινθο ήταν η αιτία να πέσει νεκρή η 25χρονη Κατερίνα. 

Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης όταν αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙΑΣ σε περιπολία τους στην Μάντρα Αττικής εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Citroen XSARA και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. 

Αντίθετα, ο οδηγός γκάζωσε και προσπάθησε μαζί με τους άλλους δύο επιβαίνοντες να εξαφανιστούν. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ άρχισαν να καταδιώκουν το λευκό αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντας, αλλά ξαφνικά οι τρεις άντρες άρχισαν να τους πυροβολούν με καλάσνικοφ. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες  οι αστυνομικοί δέχθηκαν τουλάχιστον δέκα σφαίρες, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας, αλλά εν συνεχεία ανταπέδωσαν τα πυρά. 

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών, οι τρεις δράστες με το λευκό κλεμμένο αυτοκίνητο, κατάφεραν να εξαφανιστούν και αυτή την ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αδίστακτων δραστών.
 newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια