Η μυρωδιά της ναφθαλίνης παρά την αλλαγή ηγεσίας παραμένει στον Περισσό.

Τελικά στο ΚΚΕ δεν έκαναν την ανανέωση και παρέμειναν στην ναφθαλίνη. 
Άοσμη, άχρωμη, χωρίς νεύρο και νέες ιδέες η νέα ηγεσία.
Μετά την αλλαγή ηγεσίας στο ΚΚΕ όλοι φοβούνται τα χειρότερα.
Ο νέος γ.γ. Δημήτρης Κουτσούμπας είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσει τη γραμμή όχι σε όλα και σε όλους, με αποτέλεσμα την περαιτέρω συρρίκνωση του κόμματος και φυσικά τη μείωση του εκλογικού του ποσοστού.
Όλα αυτά θα φέρουν....
το ΚΚΕ σε δύσκολη θέση στις επόμενες εκλογές για την είσοδό του στην Βουλή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και αναλύσεις η εκλογή Κουτσούμπα αποτελεί επιβεβαίωση συνέχιση και ενίσχυση της σκληροπυρηνικής γραμμής του κόμματος κόντρα σε…«οπορτουνιστικές» λογικές που αναπτύχθηκαν στο προσυνεδριακό διάλογο περί ανανέωσης σε επίπεδό πολιτικής και προσώπων, αλλά και άνοιγματος του Περισσού στο επίπεδο των συμμαχιών, βλέπε ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο νέος Γενικός Γραμματέας θεωρείται «τέκνο» του πανίσχυρού σκληροπυρηνικού κομματικού παράγοντα Δημήτρη Γόντικα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θέσεις του κόμματος που θα αποτελέσουν τον «οδικό χάρτη» που κόμματος και του νέου Γ.Γ. εγκρίθηκαν ομόφωνα, αφενός γιατί δεν υπήρξε ενδιαφέρον για διάλογο και κριτική στο πλαίσιο τω εργασιών του Συνεδρίου και αφετέρου γιατί το 90% των συνέδρων τουλάχιστον ήταν ελεγχόμενοι από την ηγετική ομάδα.

Πάντως οι εξελίξεις στο ΚΚΕ ενδέχεται να δρομολογήσει κύμα αποχωρήσεων μελών και στελεχών που επιθυμούν…«επικαιροποίηση» του ΚΚΕ και των στόχων του σε όλα τα επίπεδα.
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...