Μακελειό σε νυχτερινό κλαμπ στην Πάτρα.


Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών - Οι δράστες άνοιξαν πυρ σε δύο υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο...
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Πατρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αδίστακτων δολοφόνων που....
έσπειραν το θάνατο τα ξημερώματα έξω από γνωστό κλάμπ της Πάτρας στην οδό Σαχτούρη. 

Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 35χρονος Β.Σ. που όπως λέει η Αστυνομία "βρέθηκε στο ακατάλληλο σημείο την λάθος στιγμή" και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ο 32χρονος Κ.Φ. Οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, ότι υπέκυψε στα τραύματά του διαψεύστηκαν αλλά η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Επίσης ελαφρά έχει τραυματιστεί ένα ακόμα άτομο , 42 ετών. Μετά το χτύπημα οι δράστες χάθηκαν στα στενά και απομακρύνθηκαν με τη μηχανή τους...


Οι δράστες ήταν δύο. Επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν λευκά κράνη. Από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν περίπου 23 κάλυκες, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από οπλοπολυβόλο και πιστόλι.

Οι κάλυκες, καθώς και όσα άλλα στοιχεία έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί από το σημείο της επίθεσης, θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


Εκτιμάται οτι οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 30 φορές γαζώνοντας την είσοδο του κλαμπ. Αυτή την ώρα η οδός Σαχτούρη είναι κλειστή. Άνδρες της Αστυνομίας συλλέγουν υλικό και φωτογραφίες έξω από το κλαμπ.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών παίρνουν καταθέσεις, τόσο από τον 42χρονο που έχει τραυματιστεί ελαφρά, όσο και από άλλα άτομα, που εκτιμούν, ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών. Πάντως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι θα είναι σημαντική κατάθεση που θα δώσει ο 35χρονος, όταν βέβαια το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Σχετικά με τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, χωρίς όμως να αποκλείουν και άλλα ενδεχόμενα.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια