Το πιο κρίσιμο μεσημέρι στην ιστορία της ΑΕΚ !!


ΑΕΚ: Το κρισιμότερο μεσημέρι της ιστορίας της… | onsports.grΣτην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League το μεσημέρι της Πέμπτης (18/04, 13:00), θα χτυπά η καρδιά της ΑΕΚ αφού θα κριθεί η ποινή που θα επιβληθεί στους «κιτρινόμαυρους» για όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πανθρακικό…
Η οριστική διακοπή της αναμέτρησης από τον διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη ήταν… ταφόπλακα για την ΑΕΚ και την έφερε....
ένα βήμα από τη διάλυση, δηλαδή τον υποβιβασμό στη Football League. Τα θλιβερά επεισόδια έφεραν όπως ήταν φυσικό την κλήση από την πειθαρχική επιτροπή, η ποινή της οποίας αναμένεται εξοντωτική βάσει ΚΑΠ, όμως, στην ΑΕΚ έχουν ετοιμάσει την υπερασπιστική τους γραμμή και θέλουν να ανατρέψουν τα δεδομένα έτσι ώστε να κάνουν το παν για τη σωτηρία της ομάδας και την παραμονή της στη Super League.

Είναι αντιληπτό πως οι στιγμές για την ΑΕΚ είναι οι κρισιμότερες και πιο δύσκολες στην ιστορία της και άπαντες στο Ενωσίτικο στρατόπεδο, όσοι έχουν απομείνει να προσπαθούν για το καλό του «δικεφάλου» έστω, προσπαθούν με κάθε τρόπο να υπερασπιστούν την ιστορία και την τιμή της ομάδας, αποτρέποντας τη διάλυση και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Αυτό που θέλουν να καταφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι να περιορίσουν την ποινή στα επεισόδια και να καταφέρουν την επανεκκίνηση του αγώνα με τον Πανθρακικό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρμόδιοι φορείς (αστυνομία, Πανθρακικός, παρατηρητής) συναινούσαν στο να αρχίσει ο αγώνας ξανά όμως δεν συμφωνούσε ο διαιτητής Τριτσώνης, τον οποίο η ΑΕΚ έχει μηνύσει! Υπέρ της ΑΕΚ είναι κι η έκθεση της αστυνομίας ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης αναμένεται να πάνε και οι άνθρωποι του Πανθρακικού.

Τέλος, οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν κάνει ενωσίτικο κάλεσμα για τις 13:00 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Super League. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Original κάνει λόγο για ειρηνικό συλλαλητήριο και άπαντες θα βρεθούν εκεί με σκοπό να ακούσουν καλά νέα για το μέλλον του «δικεφάλου»…
onsports.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια