Η τρόικα απολύει Μανιτάκη !



Σχόλιο zouzouni.
[Αφού η Κυβέρνηση διστάζει  να στείλει τον Μανιτάκη σπίτι του για να συνεχίσει τις διακοπές του, το κάνει τελικά η τρόικα !

Εδώ και πολλούς μήνες ακούμε για επίορκους και κοπανατζήδες, αλλά κανείς δεν έχει φύγει, παρόλο που ο τουρίστας Μανιτάκης όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, έχει τα στοιχεία μήνες τώρα στο γραφείο του. 
Και γιατί ρε φωστήρα δεν έδιωξες κανένα ; Γιατί δεν έκοψες τον μισθό σε αυτούς που έχουν καταδικασθεί για δολοφονίες και βρίσκονται στη φυλακή ; (π.χ. οι δυο υπάλληλοι που δολοφόνησαν τον Δήμαρχο).

Έχεις ένα Υπουργείο υπεύθυνο για την Δημόσια Διοίκηση και το έχεις παρατημένο στη μοίρα του, όταν ξέρεις ότι, αυτή την εποχή, έχει να επιτελέσει σημαντικό και δύσκολο έργο.

Διάλεξες για συνεργάτες σου όλους τους αποτυχημένους και τους ανίκανους συνταξιούχους της Δημόσιας Διοίκησης (με αυτό θα ασχοληθούμε άλλη φορά), οι οποίοι δεν μπορούν να μοιράσουν δυο αλόγων άχυρα. Ούτε εσύ βέβαια ! ! ! !
Τελικά το αποτέλεσμα ήταν η τρόικα να σταματήσει να ασχολείται μαζί σου και να βάλει υπεύθυνο τον Στουρνάρα ! ! !

Βέβαια θα μπορούσες να πεις ότι είναι προς τιμήν σου που η τρόικα δεν σε θέλει. Καλό άλλοθι, αλλά δεν πιάνει.
Δυστυχώς για σένα ρε ταγάρι είναι η πρώτη φορά που η τρόικα έχει δίκιο και ζητάει το αυτονόητο , δηλαδή να φύγουν οι επίορκοι.

Το ιδανικό θα ήταν να σε έστελνε σπίτι σου ΣΗΜΕΡΑ, αφού ο Σαμαράς για κάποιο ανεξήγητο λόγο διστάζει].


Η Τρόικα χτυπάει το χέρι στο τραπέζι για τις απολύσεις στο Δημόσιο.
Βάζουν στην άκρη τον Μανιτάκη και τις διαπραγματεύσεις αναλαμβάνει ο Στουρνάρας.
Εκπαιδευτικοί πληρώνονται για να κάθονται γιατί έχουν ...ψυχολογικά προβλήματα.
Υπάλληλοι θυμήθηκαν να πάνε στα γραφεία τους γιατί έμαθαν για τους ελεγκτές.
Κανένα σπουδαίο βήμα δεν έχει γίνει με το επίμαχο θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο. Μπορεί να ακούμε μήνες τώρα για επίορκους και κοπανατζήδες καθώς και για το σχέδιο κινητικότητας και διαθεσιμότητας δημοσίων υπαλλήλων όμως τίποτα δεν προχωράει! 

Κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτονται και περισσότερα στοιχεία για επίορκους υπαλλήλους και για κοπανατζήδες με το τελευταίο που προκαλεί πραγματικά σοκ να αφορά τους εκπαιδευτικούς. Ειδικότερα, στην Ελλάδα υπάρχουν 200.000 διορισμένοι εκπαιδευτικοί, αριθμός εξωφρενικά μεγάλος, εκ των οποίων οι 5.000 δεν διδάσκουν και κάθονται σπίτια τους γιατί ...έχουν ψυχολογικά προβλήματα! Είναι προφανές ότι δημιουργείται τεράστιο ερώτημα κατά πόσο οι εν λόγω εκπαιδευτικοί έχουν όντως ψυχολογικά προβλήματα ή αν απλά προφασίζονται τέτοιου είδους προβλήματα που θα τους επιτρέψουν να κάνουν εύκολα "κοπάνα", καθώς θεωρούνται επικίνδυνοι για να έρχονται σε καθημερινή επαφή με παιδιά, διατηρώντας όμως τους μισθούς τους.

Αυτή η στασιμότητα φαίνεται πως εξόργισε την Τρόικα, η οποία χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι αποφάσισε να βάλει στην άκρη τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για τις απολύσεις με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Μεταξύ άλλων αξίζει να σημειωθεί πως ελεγχτές χτενίζουν το Δημόσιο τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια προκειμένου να εντοπίσουν τους κοπανατζήδες και να τους απολύσουν. Τα νέα όμως διαδόθηκαν και υπάλληλοι που αργούσαν συστηματικά άρχισαν να φτάνουν στα γραφεία τους στην ώρα τους! Δουλειά έπιασαν ακόμη και υπάλληλοι που είχαν ξεχάσει που βρίσκεται το γραφείο τους! 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί η κόντρα που ξέσπασε νωρίτερα με αφορμή το θέμα των απολύσεων με τον βουλευτή κ. Ψυχάρη να λέει στον κ. Μανιτάκη ότι κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός - προστάτης των επίορκων, των κοπανατζήδων και των τεμπέληδων! 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ταγαρι εισαι εσυ,παπαγαλακι του στουρναρα! Που θα πεις τον Μανιτακη Τουρίστα,βλακα ε βλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ που θίχτηκες πρέπει να είσαι κάποιος βολεμένος η επίορκος λαμόγιο δημ. υπάλληλος που έχεις κατακλέψει τι κράτος.
    Ταγάρι ; Καραταγάρι είναι ο υπουργός σου βλάκα ε βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα χα αριστερος ο μανιτακης ; το μο...ι της μανας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.