Το ξεφώνημα της Κομοτηνής, ο Πεταλωτής μιλάει για Καραμανλή.

ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! Έχουμε τρελαθεί τελείως σε αυτή τη χώρα.
Το θυμάστε αυτό το όργιο, που το είχαν βάλει και κυβερνητικό εκπρόσωπο του GAP ; Μιλάμε για τον Πεταλωτή αυτόν τον καραγκιόζη που είχε το θράσος σήμερα....
να μιλήσει για τον Καραμανλή. 

Ρε ξεφώνημα της Κομοτηνής που γελάει μαζί σου το Πανελλήνιο τι το παίζεις τώρα ; Ψείρα στο γιακά του GAP ; Αντί να κάτσεις στο καβούκι σου γατί εκεί είναι η θέση σου βγήκες να κάνεις και πολιτική ανάλυση ; Και ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε μ@λ@κ@ ; Όλη η παρέα του 2009 που πήρε την εξουσία (ανάθεμα την ώρα) με ψέμματα, για να βυθίσετε τη χώρα στο χάος και έναν περήφανο λαό στην ανυποληψία, είστε όλοι ένα τσούρμο από ανίκανους και επικίνδυνους ανθρώπους που πρέπει να καταδικαστείτε για εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού.

Δυστυχώς δεν βάζετε μυαλό και συνεχίζετε να εμφανίζεστε και να μιλάτε λέγοντας ψέμματα για μία ακόμα φορά ! Φταίνε όσοι σας δίνουν βήμα, αλλά και αυτοί ψείρες στο γιακά σας είναι που τους ταΐζετε για να κατευθύνετε την κοινή γνώμη.

Όσο για το άρθρο σου είναι ανάξιο λόγου και σχολιασμού πράσινη μου@οψειρ@ όπως είσαι και εσύ ο ίδιος.

αχ αηδία είσαι......

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Είναι πολύ δύσκολο να μην είναι υβριστικό ένα κείμενο που θα αναφέρεται στον Πεταλωτή...Καλύτερα να μην γράψει κανείς τίποτε γι' αυτό το ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.