Συνεχίζεται η κόντρα για τον λαθρομετανάστη εργάτη φράουλας που συνελήφθη να πουλά ναρκωτικά σε σπιρτόκουτα


Συνελήφθη το λαμόγιο που πουλούσε ναρκωτικά και αμέσως οι αναρχοαριστεροί και διάφορες συνιστώσες βγήκαν να υπερασπιστούν το μπουμπούκι τους.
Ρε πάρτε δρόμο και εσείς μαζί με τους λαθρομετανάστες και πηγαίντε στη πατρίδα τους στο Μπαγκλαντές να ζήσετε.
Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό μην μιλήσουμε άσχημα για κάποιον απατεώνα λαθρομετανάστη σας....


H δεύτερη σύλληψη νεαρού από το Μπαγκλαντές που πωλούσε ναρκωτικά σε σπιρτόκουτα σημειώθηκε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Κάτω Αχαΐας. Πρόκειται για 38χρονο, που εντοπίστηκε να έχει κρυμμένες σε παράπηγμα που διέμενε, στο Λιμνοχώρι της Κ. Αχαΐας, 30 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 137 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί εντόπισαν 29 σπιρτόκουτα με μικροποσότητες κάνναβης στο παράπηγμα που διέμενε αλλά και στο ΙΧ του, που το συνολικό τους βάρος ήταν 137 γραμμάρια. Τα συγκεκριμένα σπιρτόκουτα ο αλλοδαπός τα πωλούσε προς 5 ευρώ περίπου. 
Στην κατοχή του βρέθηκαν και 1.240 ευρώ. Η σύλληψή του έγινε χθες το πρωί, μετά από πληροφορίες αστυνομικών του Τμήματος της Κ. Αχαΐας, σύμφωνα με τις οποίες ο αλλοδαπός επιδιδόταν συστηματικά σε εμπόριο ναρκωτικών ουσιών. 
Η σύλληψή του πυροδότησε αντιδράσεις από την «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», που αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματισμού μεταναστών στη Μανωλάδα, έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ για το θέμα. 
«Πρόκειται για τον άνθρωπο που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και γι' αυτό το μήνυμα που θέλει να στείλει η Αστυνομία είναι ότι αναλαμβάνει να τρομοκρατήσει η ίδια τους μετανάστες». 
Από την πλευρά του το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας με ανακοίνωσή του τονίζει: «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό σύλληψης αλλοδαπού στην περιοχή Λάππα Αχαΐας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια