Απολογήθηκε η ΑΕΚ - Άλλαξε στάση ο Πανθρακικός


Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία με την απολογία της ΑΕΚ 
Η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας θα κάνει γνωστή την ποινή που θα επιβληθεί στην Ένωση για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πανθρακικό
Η Θρακιώτικη ομάδα με υπόμνημα έκανε γνωστό ότι συμφωνεί με τη στάση του Τριτσώνη αν και μέχρι τώρα οι άνθρωποι της ομάδας έλεγαν ότι είναι με το πλευρό της Ένωσης
Διαβάστε τι είπαν....
στην απολογία τους ο Τραϊανός Δέλλας και ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ
Άνοιξε η άνοδος της Κηφισίας που είχε κλείσει για μισή ώρα από τους οπαδούς της Ένωσης
Το αδιαχώρητο επικράτησε για περίπου μισή ώρα στην άνοδο της Κηφισίας στο Μαρούσι από περίπου 1.000 οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι όταν έμαθαν ξαφνικά την αλλαγή στάσης του Πανθρακικού εξαγριώθηκαν και κινήθηκαν προς τη Λεωφόρο.

Αρχικά η αστυνομία έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας στη Σπύρου Λούη, ενώ αυτήν την ώρα η Κηφισίας άνοιξε και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχώρησαν από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας αφού η απόφαση αναμένεται να καθυστερήσει να βγει. 

H διαδικασία της απολογίας της ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε κάτω 
από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τους αστυνομικούς να είναι υπεράριθμοι και να μην επιτρέπουν την πρόσβαση σε όσους δεν είχαν καμία δουλειά στο χώρο

Το “παρών” στην απολογία της ΑΕΚ έδωσε, εκτός από τον νομικό εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου, κι ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης. Στην επιτροπή παρατέθηκε και το υπόμνημα του Πανθρακικού, το οποίο ανατρέπει τα δεδομένα από τη στιγμή που υποστηρίζεται σε αυτό ότι η ομάδα της Κομοτηνής ήταν σύμφωνη με την απόφαση του Σταύρου Τριτσώνη να σταματήσει το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπάθησαν να ανατρέψουν την απόφαση του κ. Τριτσώνη να διακόψει το παιχνίδι, υποστήριξαν πως ο διεθνής ρέφερι δεν έκανε τα προβλεπόμενα και προσπάθησε να καταδικάσει την ΑΕΚ και παρέθεσαν τα δικά τους στοιχεία έτσι ώστε να στηρίξουν τη θέση τους. 
Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκα και ο Τραϊανός Δέλλας
Κατά την έξοδο του από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως οι αγώνες πρέπει να τελειώνουν στο γήπεδο.

"Δεν θέλω να μιλήσω σαν ΑΕΚ αλλά εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και των προπονητών της ομάδας. Ζήτησα ισονομία και αλλά και το να αρχίζουν και να τελειώνουν τα παιχνίδια στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Η ΑΕΚ δεν ζητάει να υποβιβαστεί καμία ομάδα, μόνο ισονομία. Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται αποφάσεις σε αίθουσες. Δεν ξέρω πότε θα βρει απόφαση. Επαναλαμβάνω πως τα παιχνίδια πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στο γήπεδο", τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στους δημοσιογράφους. 


Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου τόνισε: "Εγινε μια συνολική προσπάθεια για το δίκαιο της ΑΕΚ. Η μάχη θα συνεχιστεί και στην εφέσεων την Τετάρτη. Εμείς πιστεύουμε ότι σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές γιατί έχουμε δίκιο. Η ανατροπή της απόφασης του Τριτσώνη".

Για τον χαρακτηρισμό στον Τριτσώνη είπε: "Αντί να συνεργάζεται με τις ποδοσφαιρικές αρχές και τους αξιωματούχους του αγώνα κι αναλώνεται σε τηλεφωνικές επικοινωνίες, είναι λίγος ο χαρακτηρισμός αυτός. Θεωρώ ότι δεν έκανε ό,τι έπρεπε, αλλά προσπάθησε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί μια ομάδα. Ολα αυτά ανετράπησαν στην ακροαματική διαδικασία από όλες τις πλευρές.

Αν βάσει της εμπειρίας του κι ως αθλητικός δικαστής θεωρεί ότι θα δικαιωθεί η ΑΕΚ: «Από το ένα ζύγι είναι μόνο η έκθεση του Τριτσώνη, από την άλλη σύσσωμες 3 εκθέσεις. Από το ΟΑΚΑ που είχε μαζέψει τον αγωνιστικό χώρο και η αρχική πρόθεση της ομάδας της Κομοτηνής να συνεχιστεί το παιχνίδι".

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα έφεσης η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια