Τα γερμανικά χαστούκια συνεχίζονται στους Ισπανούς. Τεσσάρα και η Ντόρτμουντ στην Ρεάλ. (βίντεο)

Εκπληκτικό διήμερο για το γερμανικό ποδόσφαιρο καθώς μία μερα μετά το 4-0 της Μπάγερν επί της Μπαρτσελόνα, η Ντόρτμουντ συνέτριψε με 4-1 την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Λεβαντόφσκι να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των κυπέλλων Ευρώπης που σκοράρει τέσσερις φορές εναντίον της “βασίλισσας”.
Το LIVE του αγώνα....


Ούτε ο δεύτερος (γερμανοισπανικός) ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά περί αμφίρροπου αγώνα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ... ζήλεψε την Μπάγερν Μονάχου και πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση έβαλε και αυτή τέσσερα γκολ στους Ισπανούς, μόνο που απέναντι της δεν ήταν η Μπαρτσελόνα αλλά η Ρεαλ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι Βεστφαλοί έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις και αφού απείλησαν με τον Ρόις στο 6΄, προηγήθηκαν με τον Λεβαντόφσκι στο 8΄. Μετά το πρώτο τέταρτο η Ρεάλ κατάφερε κάπως να παγώσει τον ξέφρενο ρυθμό των γηπεδούχων και όχι μόνο αυτό αλλά εκμεταλλευόμενη το λάθος του Χούμελς έφτασε στην ισοφάριση με τον Ρονάλντο στο 42΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίκτες του Κλοπ δεν έβγαλαν ούτε στιγμή το πόδι από το γκάζι. Στο 50ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι έκανε το 2-1, ενώ το πάρτι του Πολωνού συνεχίστηκε στο 56΄όταν με υπέροχη κίνηση έγραψε το 3-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσάβι Αλόνσο ανέτρεψε τον Ρόις μέσα στην περιοχή και ο Λεβαντόφσκι ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα απέναντι στη Ρεάλ. 

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσε να φτάσει και σε μεγαλύτερο σκορ αν δεν ήταν 2-3 πολύ εντυπωσιακές επεμβάσεις του Λόπεθ, ενώ η Ρεάλ απείλησε στο 89΄με τον Ρονάλντο και τον Βαράν στο 93΄.

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια