Τέξας: Κρανίου τόπος η περιοχή γύρω από το εργοστάσιο λιπασμάτων - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ

Η αναζήτηση επιζώντων δεν έχει σταματήσει στα ερείπια του εργοστασίου λιπασμάτων στην πόλη Γουάκο του Τέξας μια ημέρα μετά την μεγάλη έκρηξη, που ισοπέδωσε το κτιριακό συγκρότημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά γα τον τελικό αριθμό των νεκρών.
Ο δήμαρχος της κοντινής προς τα εργοστάσιο πόλης, ο Τόμι Μουσάκα, είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα USA Today, ότι τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν....
από την έκρηξη. Ο Μασούκα ανέφερε ότι οι περισσότεροι νεκροί είναι διασώστες. Όπως είπε πιθανόν οι 10 πρώτοι που έσπευσαν να σβήσουν τη μεγάλη πυρκαγιά πέθαναν.

Αλλά ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Τέξας Ντέιβιντ Ντιούχαρστ δεν το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο CNN, λέγοντας ότι η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη και ενδεχομένως την Παρασκευή, να υπαρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό των θυμάτων

Πάντως αστυνομικές πηγές ανέφεραν, μέσα στην ημέρα, ότι ο αριθμός των νεκρών θα μπορούσε να φθάσει τους 15.

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την καταστροφή είναι εντυπωσιακές. Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο. Οι αρχές κάνουν λόγο για κρανίου τόπο και δεν υπερβάλλουν καθόλου όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έχουν στείλει θα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

















newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια