Πάτρα: Έκαναν σεξ και τους φώναζε η καθαρίστρια - ''Τελειώνετε θέλω να σχολάσω''!


Το ασυγκράτητο ζευγάρι πήγε στις τουαλέτες της καφετέριας, κλείστηκε μέσα αλλά πολύ γρήγορα βρέθηκε κοντά τους και... ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης...
Το ζευγάρι απολάμβανε τις... ιδιαίτερες στιγμές του, στις τουαλέτες καφετέριας και η καθαρίστρια περίμενε απ’ έξω ζητώντας τους να… κάνουν πιο γρήγορα! 

Αυτό το απίστευτο κι όμως αληθινό....
περιστατικό συνέβη - σύμφωνα με το dete.gr - αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (29-03-2013) σε καφέ κοντά στην πλατεία Όλγας. Ένα ζευγάρι έπινε ποτά μαζί με την παρέα του και στο μαγαζί είχαν μείνει ελάχιστοι θαμώνες. 

Κάποια στιγμή το... ασυγκράτητο ζευγάρι πήγε στις τουαλέτες, αλλά λίγο αργότερα μπήκε μέσα και η καθαρίστρια που ήθελε να σχολάσει.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άκουσε τις φωνές του ζευγαριού και άρχισε να χτυπά την πόρτα και να τους λέει: «Τελειώνετε παιδιά, θέλω να καθαρίσω…». Για να ακούσει την απάντηση από τον άνδρα: «Ελάτε σε λίγο». 

Η καθαρίστρια όμως δεν έφυγε. Παρέμεινε εκεί χτυπώντας ξανά και ξανά την πόρτα. Και τελικά, μετά από ένα δεκάλεπτο το ζευγάρι άνοιξε την πόρτα και βγήκε, με την νεαρή να έχει… κατεβασμένο το κεφάλι! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια