Κόβουν τη εκπομπή της Σαλαγκούδη που κάνει νούμερα 1,30%.




Το λέμε πολύ καιρό ότι η συγκεκριμένη κυρία αν ο μπαμπάς δεν ήταν φίλος του Σαμαρά ούτε έξω από την ΕΡΤ δεν θα πέρναγε.
Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν, αν και προχωρημένη άνοιξη πια, για τις νέες εκπομπές της ΕΡΤ, παρ' όλο που... ανέλαβε τα καθήκοντά του κι επισήμως, πλέον, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γκίκας Μάναλης. 
Ωστόσο, το θέμα των συμβασιούχων εκκρεμεί -και δεν προβλέπεται να λύνεται σύντομα-, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με κάποιες πολυσυζητημένες παραγωγές που....
βρίσκονται για τα καλά στον μούσκιο.

Για παράδειγμα, από τις αρχές του χρόνου περίμενε να πάρουν σειρά η Ράνια Θρασκιά και η εκπομπή της «Αλλάζω» και παρά το γεγονός ότι έχει ετοιμαστεί για την... αλλαγή ξανά και ξανά, παίρνει τη μία αναβολή μετά την άλλη. Η παρουσιάστρια έχει κάνει ένα σωρό συναντήσεις με τους υπευθύνους της δημόσιας τηλεόρασης για τα κόστη, το σχεδιασμό και τους συνεργάτες (βλέπε Λευτέρη Λαζάρου στη μαγειρική και Γιώργη Λαμπαθάκη στη διακόσμηση) και αν είχαν τηρηθεί οι αρχικές ημερομηνίες, έπρεπε να ήταν στον αέρα από τον περασμένο κιόλας μήνα.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εκπομπή δεν θα πάρει αναβολή για τη νέα σεζόν. Παρουσιάστρια και συνεργάτες θα περιμένουν πρώτα να πιάσουν τον Μάη και να σουβλίσουν τον οβελία και θα βγουν στον αέρα, το πιθανότερο, μετά την Κυριακή του Θωμά.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Φερεντίνος δεν βλέπει φως στο τούνελ. Ηδη η εκπομπή του, που έχει χαθεί κάπου στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου, αρχικά ήταν καθημερινή μεσημεριανή, αλλά λόγω υψηλού κόστους άλλαξε ζώνη και έγινε εβδομαδιαία βραδινή. Με δεδομένη τη ρευστότητα που επικρατεί στην Αγία Παρασκευή, μάλλον δεν προβλέπεται να επιστρέψει φέτος ο παρουσιαστής στη μικρή οθόνη. Από Οκτώβριο και βλέπουμε.

Στο μεταξύ, η Ανθή Σαλαγκούδη μετράει μέρες ως παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής της ΝΕΤ «136». Η πολυσυζητημένη και υψηλού κόστους παραγωγή αναμένεται να κοπεί σύντομα, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι απαγορευτικά ακόμη και για την ΕΡΤ, που έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι υπεράνω AGB.

Ομως η συγκεκριμένη εκπομπή αρκετές φορές δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ούτε καν το 1,36% στους δείκτες τηλεθέασης. Τόσο... χαμηλά ούτε η δημόσια τηλεόραση δεν πρέπει να πέφτει!



enet.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια