Εspresso: Το χυδαίο «Fimotro» σε νέες περιπέτειες



Εντάξει ρε παιδιά τώρα ανακαλύψατε την Αμερική εσείς;

Σφοδρή επίθεση κατά του blog fimotro εξαπέλυσε η εφημερίδα Espresso, η οποία σε δημοσίευμά της σήμερα υποστηρίζει πως το blog προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να αφήσει σκιές για τη δουλειά δημοσιογράφων και εκτελεί «συμβόλαια» επαγγελματικής εξόντωσης και ηθικής μείωσης.Tο δημοσίευμα της Espresso

Οι σύγχρονοι «κουκουλοφόροι» της παραδημοσιογραφίας του υπονόμου εδώ και πέντε περίπου χρόνια έχουν βρει....
άσυλο στα σκοτάδια του ανώνυμου, χυδαίου και συκοφαντικού blog fimotro (του Γιάννη Παπαγιάννη). Στην αρχή η κατάπτυστη μορφή ρουφιανιάς, η εκτέλεση «συμβολαίων» επαγγελματικής εξόντωσης και ηθικής μείωσης δημοσιογράφων, εκδοτών, επιχειρηματιών ακόμα και απλών πολιτών είχε εγκαθιδρυθεί σε «ερασιτεχνική» βάση στους βρόμικους υπολογιστές του -αλήστου μνήμης- blog pressmme, το οποίο καταργήθηκε μέσα σε μία νύχτα, όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος άρχισαν να βγάζουν τα «ποντίκια» μέσα από την τρύπα τους.

Τον Ιούλιο του 2009 οι αλκοολικοί σαλτιμπάγκοι, τα έμμισθα παρελκόμενα και οι αξιολύπητες σχιζοειδείς μαριονέτες σκοτεινών και αρρωστημένων συμφερόντων, που έχουν συνηθίσει να επιπλέουν στον βούρκο και στα αποπατήματα της σπίλωσης, βρήκαν καταφύγιο σε νέα διαδικτυακή «συχνότητα»: στο fimotro.

Αυτή τη φορά ο εκβιασμός και η χυδαιότητα βρήκαν πιο «επαγγελματικό» και πιο «οργανωμένο» καταφύγιο για να συνεχίσουν να σκορπούν το δηλητήριό τους. Το blog fimotro μοιάζει με τα σαπρόφυτα, τα παράσιτα και τα κουνούπια: τρέφεται από την προσωπικότητα των επιτυχημένων και καταξιωμένων του χώρου στον οποίο κινούνται οι ψυχοπαθολογικές «γραφίδες» του. Εάν δεν ρουφήξει «αίμα» επιτυχίας από τους κατά καιρούς «στόχους» του, θα σαπίσει από μαράζι την ίδια ώρα.

Στη γλώσσα της ψυχιατρικής αυτή η μορφή ασθένειας αποκαλείται διαταραχή προσωπικότητας. Και εάν δεν είχαμε ένα πλούσιο δελτίο αστυνομικών συμβάντων (που θα συνεχιστεί στις αίθουσες των δικαστηρίων) τα οποία συνοδεύουν τη δράση του fimotro, ο ζουρλομανδύας και ο εγκλεισμός σε ψυχιατρικό κατάστημα αυξημένων μέτρων ασφαλείας των «εξαρτημένων» εμπνευστών του πιθανόν να έλυνε πολλά από τα προβλήματα που δημιουργεί.

Τα συμβάντα

Σε διάστημα μερικών εβδομάδων δύο γνωστοί δημοσιογράφοι δέχονται την πιο φρέσκια λάσπη. Ο Κώστας Βαξεβάνης βλέπει το όνομά του φαρδιά - πλατιά σε δήθεν απόδειξη της ΕΥΠ στην οποία φέρεται να εισπράττει 50.000 ευρώ για υπηρεσίες. «Δεν έχει καμία σημασία να αναφερθώ στην πλαστότητα και όλα τα συναφή. Θα ήταν τραγικό. Σημασία έχει ότι το παρακράτος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και δεν μπορεί. Τα αφήνω όλα στην κρίση σας. Οσο γι' αυτούς που τους έφτασε η απόδειξη στα χέρια αλλά δεν ήξεραν δήθεν (και δεν ρώταγαν κιόλας), αλλά δημοσίευσαν, θα το πω καθαρά: είναι ένα τμήμα του παρακράτους», αναφέρει ο δημοσιογράφος, που άμεσα υποβάλλει μήνυση και αγωγή. Σε απόσταση ολίγων ημερών η δικαστική συντάκτης και συνεργάτης του Alpha, Γιάννα Παπαδάκου, είναι ο επόμενος στόχος.

Το fimotro (του Γιάννη Παπαγιάννη) προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να αφήσει σκιές για τη δουλειά της, επειδή το όνομά της αναφέρεται στο ημερολόγιο Τσοχατζόπουλου. Με τη διαφορά ότι δίπλα υπάρχει η λέξη «συνέντευξη». «Διαπιστώνω ότι η συνεχής και κακοήθης ενασχόλησή σας με το πρόσωπό μου, χωρίς τη δική μου αντίδραση, έχει εκληφθεί ως αδυναμία. Εάν επιχειρείτε να με φιμώσετε, χάσατε, αφού πριν από εσάς προσπάθησαν για το ίδιο μαφιόζοι, λαμόγια και πολλοί άλλοι ισχυροί παράγοντες και κανένας τους δεν το κατάφερε», λέει η κυρία Παπαδάκου στο εξώδικο που στέλνει στα γνωστά ρεμάλια της παραδημοσιογραφίας, ενώ ήδη έχει υποβάλει και αγωγή εναντίον τους. Για παρεμφερείς λόγους έχει κινηθεί εναντίον του... blog του βόθρου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας.

Κατά το παρελθόν εναντίον των κουκουλοφόρων και γερμανοτσολιάδων του απόπατου της λαθρόβιας «ενημέρωσης» έχουν στραφεί, είτε με την αυτόφωρη διαδικασία είτε με αγωγές και μηνύσεις: - Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος τους κυνηγά με μανία να τους κλείσει φυλακή για κατασυκοφάντηση, εκβίαση και απειλή. - Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης. - Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Στην περίπτωση αυτή ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε καταθέσει αγωγή για προσβολή προσωπικότητας. Μετά την κατάθεση της αγωγής του ο κ. Παναγιωτόπουλος άρχισε να δέχεται στο κινητό του τηλέφωνο και στο e-mail του σειρά απειλητικών μηνυμάτων που στρέφονταν ευθέως κατά της σωματικής του ακεραιότητας και της ζωής των μελών της οικογένειάς του. Ακολούθησε η υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για απειλή με την οποία συνέδεε το περιεχόμενο των μηνυμάτων με τις αναρτήσεις στο Fimotro (του οποίου διαχειριστής είναι ο Παπαγιάννης).

«Στα απειλητικά mail που δέχομαι συχνά χρησιμοποιείται αυτούσια η άθλια εις βάρος μου φρασεολογία και οι ίδιοι μειωτικοί για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμοί με τους οποίους το ιστολόγιο Fimotro.blogspot.com στρέφεται εναντίον μου», είχε γραψεί στη μήνυσή του. Τον Μάιο του 2012 ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, κατέθεσε μήνυση κατά του blog fimotro.

Συγχρόνως κατέθεσε και αγωγή. Η μήνυση και η αγωγή κατατέθηκαν διότι το blog ανάρτησε θέμα σύμφωνα με το περιεχόμενο του οποίου ο Alpha μετέδωσε «στημένη δημοσκόπηση η οποία ευνοούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τον εμφάνιζε ως πρώτο κόμμα». Κατά καιρούς εναντίον των παραδημοσιογραφικών βοθρολυμάτων του fimotro και των γνωστών-άγνωστων «νταβατζήδων» που το υποκινούν και το ενθαρρύνουν να εκτελεί «συμβόλαια εξόντωσης» έχουν στραφεί, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ΑΠΕ, Ηλίας Μάτσικας, η Αννα Παναγιωταρέα, ο επιχειρηματίας Νικόλαος Δασκαλαντωνάκης, καθώς και η δημοσιογράφος και μέλος της Ν.Δ., Τάνια Ιακωβίδου. Για την κυρία Ιακωβίδου το τρισάθλιο blog είχε φτάσει στο σημείο να αναφερθεί σε προσπάθειές της να καταστεί έγκυος μέσω εξωσωματικής! Είχαν φτάσει και εκεί τα εντεταλμένα σαπρόφυτα... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια