Επιτέλους το όνειρο μιας ζωής έγινε πραγματικότητα. Έγινε αρχηγός κόμματος ο Ζώης !


Εντάξει τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. 

Κατατέθηκε πριν από λίγο στον Άρειο Πάγο η δήλωση ίδρυσης του νεοσύστατου κόμματος που δημιουργήθηκε από την "Ελλήνων Πρωτοβουλία" και θα έχει το όνομα "
Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση" (Νέα Με.Ρ.Α). 

Με κομμένη την ανάσα όλη η υφήλιος παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα στο υπό ίδρυση κόμμα την "Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση" (Νέα Με.Ρ.Α).. Μάλιστα ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα, που τυγχάνει να....

είναι φίλος μου, με παίρνει τηλέφωνο 3-4 φορές την ημέρα τηλέφωνο, σε σημείο να καταντάει κουραστικός και με ρωτάει με αγωνία αν ο Χρήστος θα ηγηθεί του νέου κόμματος. Την τελευταία φορά που πήρε του είπα ότι δεν ασχολούμαι με τον Ζώη, αλλά αυτός επέμενε και  με εκλιπαρούσε να μάθω.

Φυσικά και ο Βλαδίμηρος δεν πάει πίσω. Αυτός μου στέλνει γραπτά μηνύματα, γιατί δεν σηκώνω το τηλ, ρωτώντας για τον Χρήστο, αλλά δεν του απαντώ σχεδόν ποτέ για να μην παίρνει αέρα. Βέβαια με τον Βλαδίμηρο είμαστε φίλοι αλλά με τα τελευταία γεγονότα με την Κύπρο του έβαλα χέρι και ψυχρανθήκαμε λίγο. 

Τέλος πάντων.



Πρόεδρος του κόμματος αποφασίστηκε να είναι μέχρι το συνέδριο ο Χρήστος Ζώης και Γενικός Γραμματέας ο Μιχάλης Γιαννάκης.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας είναι τα εξής: Θανάσης Αργυρός, Γεώργιος Βάμβουκας, Μιχάλης Γαυγιωτάκης, Σταμάτης Γκάβαλης, Νίκος Δρίτσας, Θύμιος Δρόσος, Αικατερίνη Ζαγγανά, Γιάννης Κουράκος, Χρήστος Λύτρας, Γιάννης Μανώλης, Γεώργιος Νούλας, Ελένη Πανταζή, Στέλιος Πολίτης, Νίκος Πρωτέκδικος, Γεώργιος Ρωμανιάς, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκος Σταυρογιάννης, Φώτης Τσιπέλης και Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια