Βρε ουστ λαμόγια ψευτοδημοκράτες της πλάκας!


Εξετέλεσε την αποστολή του και... αυτοκαταστράφηκεΕίναι γεγονός ότι ο Κατίδης έκανε την μεγαλύτερη μακακία της ζωής του και θα είναι τυχερός αν ξαναπαίξει μπάλα.
Όμως από την στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι έχει αρχίσει ένας πόλεμος ανακοινώσεων από όλη την Ελλάδα.
Πολιτικά κόμματα προσπαθούν φυσικά να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την κίνηση του Κατίδη, ποδοσφαιρικές ομάδες πιέζουν να τιμωρηθεί η ΑΕΚ γιατί τάχα θίχτηκε το δημοκρατικό τους φρόνημα, φυσικά ελπίζουν να μηδενιστεί η ΑΕΚ για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό, οι φίλαθλοι της ομάδας βρίζονται μεταξύ τους και η original ζητά να εκδιωχθεί....
ο παίκτης από την ομάδα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία συνεδρίασε Κυριακάτικα !!!!!! και τον απέκλεισε ισοβίως από την Εθνική ομάδα.

Ας ξεκινήσουμε από το τέλος.
Πόσο φασιστικό είναι άραγε να αποκλείσεις έναν παίκτη ισοβίως από την εθνική ομάδα χωρίς να του δίνεις την ευκαιρία να απολογηθεί ; 


Ουστ ρε διορισμένα ανθρωποειδή που θα μιλήσετε για Δημοκρατία, εσείς ρε φασισταριά που πίνετε το αίμα του Ελληνικού λαού χωρίς να δίνετε λόγο σε κανέναν.
Ρε φασίστες, γιατί εσείς είστε, συνεδριάσατε Κυριακάτικα και τιμωρείτε κάποιον χωρίς καν να απολογηθεί ;
Αν αυτό που έκανε ο μικρός θεωρείτε ναζιστικός χαιρετισμός, τότε τι είναι να εκτελείς κάποιον χωρίς καν να απολογηθεί ;
Γιατί έτσι έκαναν οι ναζιστές ρε υποκριτές. Σαν και εσάς έτσι λειτουργούσαν και αυτοί.
Εκτελείτε ένα παιδάκι χωρίς ίχνος ντροπής ρε λαμόγια.

Η μήπως θέλετε να τον διώξει η ΑΕΚ για να καταλήξει στο αφεντικό σας τον χοντρό gay και μετά να άρετε και την απαγόρευση να συμμετέχει στην Εθνική ;

Γιαυτό ουστ ρε λαμόγια της ομοσπονδίας.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ;
Η original με τον ισόβιο πρόεδρο χατζημούσια πόσο φασιστικά λειτουργεί όταν τσακίζει στο ξύλο έναν 60χρονο προπονητή γιατί δεν τον γουστάρει ;


Όταν έγινε χαμός με την Παπαχρήστου δεν διάβασα πουθενά παρόμοιου ύφους ανακοινώσεις σας. Το παιδάκι ούτε φασίστας είναι ούτε πολιτικοποιημένος απλά είναι ένα 20χρονο ανιστόρητο παιδί όπως το 70% των ελληνόπουλων.

Για ρωτήστε τα παιδιά σας να δείτε τι ξέρουν από την ιστορία που εσείς επικαλείστε.
Και μόνο η φράση "ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ" θα έπρεπε να τελειώσει το θέμα, δεν υπάρχει φασίστας που θα πει ότι σιχαίνεται τα πιστεύω του.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, να σας θυμίσω τι θα πει φασισμός.
ΦΑΣΙΣΤΑΣ: είναι αυτός που επιβάλει τα πιστεύω του στους άλλους με το έτσι θέλω....
ΦΑΣΙΣΤΑΣ: είναι αυτός που ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς ανάλογα σε ποια ομάδα, σε ποια γειτονιά ή σε ποια φράξια ανήκουν....
ΦΑΣΙΣΤΑΣ: είναι αυτός που ξεχωρίζει τους ανθρώπους ανάλογα το χρώμα του δέρματος τους...
ΦΑΣΙΣΤΑΣ: είναι αυτός που χαρακτηρίζει τους άλλους ως "Μπαγεβιτσικούς" ή "Ντεμικούς" ή οτιδήποτε άλλο και θεωρεί ότι δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν....
Εάν σε κάποιες από τις παραπάνω κατηγορίες βλέπετε τον εαυτό σας τότε θα έχετε καταλάβει τι είναι φασισμός.

Όσον αφορά τις ομάδες και τα πολιτικά κόμματα, για τις ανακοινώσεις, τα αφήνω στην κρίση σας.


Παραθέτω ακόμα δυο γνώμες από καταξιωμένους δημοσιογράφους, τον Γιώργο Χελάκη και τον Γιώργο Τσακίρη.





Να τιμωρηθεί, να μην κατασπαραχτεί...


Το πιο εύκολο τώρα είναι να πέσουμε όλοι πάνω στον Κατίδη και να τον κατασπαράξουμε. Να το κάνουμε θέμα της ημέρας, ξεχνώντας όλα τα άλλα. Να γίνουμε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στα αλεύρια, όπως η ΔΗΜΑΡ που έσπευσε να καταδικάσει τον νεαρό. Την ενόχλησε ο φασιστικός χαιρετισμός. Ότι κάθεται στα ίδια κυβερνητικά έδρανα με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ζητούν να μπαίνουν στις στρατιωτικές σχολές μόνο «Έλληνες το γένος» δεν προκαλεί κακοσμία στην ευαίσθητη μύτη τους.

Ο Κατίδης είναι ένας φαντασμένος και επιπόλαιος νεαρός. Πολύ πιθανό να είναι βλάκας με την τρέχουσα έννοια του όρου. Η πρώτη εξήγηση που έδωσε είναι ότι με τον χαιρετισμό ζητούσε από τους οπαδούς της ομάδας του να σηκωθούν όρθιοι μπροστά του (σ.σ σεβασμός στον σκόρερ). Κίνηση... εμπνευσμένη από τον νυν βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Γερμενή που είχε πει το περίφημο «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα ο... αρχηγός Μιχαλολιάκος. Άρα ο νεαρός παίκτης κάτι είχε δει και το κόπιαρε. Δυστυχώς για τον ίδιο προσπαθεί να του κατεβάσει το χέρι ο φροντιστής, κύριος Κορομηλάς και αυτός δεν το κατεβάζει. Στη συνέχεια προσπάθησε να ανασκευάσει με αλλεπάλληλες δηλώσεις χωρίς να το καταφέρει παρά τις προσπάθειες που έκαναν όσοι βρίσκονται δίπλα του, με πρώτο τον μάνατζέρ, Θεόφιλο Καρασσαβίδη. Φιλότιμη η προσπάθεια του Κατίδη να δικαιολογηθεί στην παρέμβασή του στον NovaΣΠΟΡ FM.

Προσωπικά δεν πείθομαι ό,τι ο 20χρονος Κατίδης είχε άγνοια του τι σημαίνει ο χαιρετισμός. Να χαρίσω όμως έναν επιπόλαιο νεαρό στους φασίστες δεν το κάνω. Προφανώς όσο περνούν οι ώρες, ο Κατίδης καταλαβαίνει το μέγεθος της ανοησίας του και συνειδητοποιεί τι συνεπάγεται. Το παιδί δεν είναι τελειωμένος φασίστας. Το θέμα είναι πως ένας επιπόλαιος νεαρός, με τα φώτα πάνω του, μπορεί εύκολα να γίνει φασίστας. Πανικοβλημένος ζητεί συγνώμη γιατί όταν έκανε την κουταμάρα του δεν γνώρισε τις συνέπειες. Ένας καθαρόαιμος φασίστας θα το τράβαγε μέχρι πέρα.



Από κει και πέρα το θέμα αφορά την ΑΕΚ και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να συνεκτιμηθεί η μεταμέλεια για να καθοριστεί το ύψος της ποινής. Τιμωρία ναι, εξόντωση όχι. Γιατί τότε ο νεαρός θα γίνει ορκισμένος φασίστας, ικανός για τα χειρότερα. Όσοι τον βρίσκουν εύκολο στόχο για να κάνουν μια ανώδυνη επίδειξη του αντιφασισμού τους δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον του Κατίδη, αλλά για να κερδίσουν εντυπώσεις.
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για το sport-fm.gr


Βρε ουστ δήθεν δημοκράτες!


Η ΑΕΚ πέτυχε μία τεράστια νίκη επί της Βέροιας αλλά επειδή η σεζόν που διανύουμε είναι τέτοια δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει γεγονός που θα μας ανάγκαζε να τη ξεχάσουμε γρήγορα και να ασχοληθούμε με κάτι άλλο...

Ετσι κι έγινε με αφορμή τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη που ΔΕΝ είναι φασίστας αλλά προφανώς με τον τρόπο που θέλησε να γιορτάσει το σημαντικό γκολ που σημείωσε για την ΑΕΚ κατάφερε να βάλει τέλος στην παρουσία του στην ομάδα και στις εθνικές ομάδες της χώρας.

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα ο Κατίδης έκανε εγκληματικό λάθος και θα το πληρώσει ανάλογα αφού ουσιαστικά τέλειωσε από την Ενωση. Ο κάθε Κατίδης είναι ελάχιστος για να συγκριθεί με το μεγαλείο της ΑΕΚ και όσων πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος. Και ευτυχώς όταν έκανε ότι έκανε δεν φορούσε την φανέλα της ομαδας.

Από κει και πέρα ξέσπασε... θύελλα αντιδράσεων. Δεν αρκούσε στο σύστημα ο τρόπος που έσπευσαν οι ίδιοι οι οπαδοί της ΑΕΚ να τελειώσουν το θέμα και τον Κατίδη ταυτόχρονα, έπρεπε να θυμίσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους πόσο δήθεν δημοκράτες είναι!

Ρε ουστ... Και λίγα γράφω. Βγήκαν τα ΜΜΕ να το παίξουν δημοκράτες αφού πρώτα με τις ενέργειές τους έβαλαν επί της ουσίας την Χ.Α. στο κοινοβούλιο. Ολοι οι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι έσπευσαν να γράψουν για το γεγονός αλλά όταν στη δουλειά τους ακούνε τα αφεντικά τους να απολύουν αδίστακτα και αντιδημοκρατικά συναδέλφους κάνουν ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Όταν ακούνε χρόνια τώρα να κλείνουν εφημερίδες και να χάνονται μισθοί για οικογένειες και ενώ γνωρίζουν πως σε αρκετές εφημερίδες εργάζονται δίχως να πληρώνονται για μήνες, σε ραδιόφωνα απλά από χόμπι(!!!!) κάνουν πάλι ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...

Όταν δημοσιογράφοι τρώνε ξύλο σε γήπεδα οι δημοκράτες δημοσιογραφάρες απλά καταδικάζουν (ούτε καν με πρωτοσέλιδα, αλλά με 50 λέξεις άρθρα για να μη στραβώσουν κάποιοι) είναι ωραία. Βρήκαν όμως αφορμή να γράψουν τα δημοκρατικά τους μανιφέστα...Ποιοι; Οι ίδιοι οι άνθρωποι που φιμώνουν και δρουν πάντα επιλεκτικά. Βρε ουστ... Και δεν αναφέρομαι καν στα κανάλια που τα ρεπορτάζ τους είναι copy paste επιλεκτικά φαίνεται να αναδεικνύουν τη θεματολογία που τους επιβάλλουν.

Νωρίτερα υπήρξαν οι αντιδράσεις των κομμάτων (κυρίως της αριστεράς)... Η ΔΗΜΑΡ που συγκυβερνά και αποφάσισε να αποδεχθεί το αντιδημοκρατκό χαράτσι που φασιστικά μία δημοκρατική κυβέρνηση επέβαλλε στον ελληνικό λαό. Εβγαλε όμως ανακοίνωση. Όπως το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα που με τις ενέργειές τους κατάφεραν να βάλουν στην βουλή των Ελλήνων την Χ.Α. με απίθανο ποσοστό το οποίο οι ίδιοι λειτουργώντας αντιδημοκρατικά το αυξάνουν κάθε μέρα που περνάει. Σε λίγο λόγω των ΜΜΕ και των κομμάτων η Χ.Α. θα έχει πάνω από 10 με 12% ποσοστό, αλλά αυτό δεν τους λέει τίποτα.

Ο Κατίδης έκανε κάτι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ με αποτέλεσμα να μοιάζει να τελειώνει γενικά (γιατί από την ΑΕΚ τέλειωσε χθες) την ποδοσφαιρική του καριέρα μόλις στα 20 του χρόνια επειδή είναι μάλλον χαζό παιδάκι και φυσικά επειδή όλοι γνωρίζουμε την ελληνική παιδεία από το Δημοτικό έως το τέλος του Λυκείου...

Οι παραπάνω που αναφέρω θα πληρώσουν ποτέ; Αυτοί που ανάγκασαν περισσότερους από 3.000 Ελληνες να αυτοκτονήσουν, ή μήπως δεν είναι φασισμός αυτό; Βρε ουστ λοιπόν δήθεν δημοκράτες...

Υγ: Σημειώνω ξανά για τον Κατίδη πως αυτό που έκανε ήταν (απαράδεκτο) με αποτέλεσμα απλά το τέλος του από την ΑΕΚ και πιθανότατα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Και μπράβο στον κόσμο της Ενωσης που επί της ουσίας αντέδρασε άμεσα και ουσιαστικά αποδεικνύοντας την αληθινή ευαισθησία τους... Όπως είπε ο Χατζηχρήστος και συμφωνώ απόλυτα: Ο Κατίδης τέλος, πάμε παρακάτω.
Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για το gazzetta.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια