Βουλευτες με οπλα στα εδρανα


Προβληματισμός για τα κουμπούρια των βουλευτών που κυκλοφορούν ελεύθερα

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκονται οι υπεύθυνοι ασφαλείας της Βουλής με ορισμένους βουλευτές οι οποίοι παρά την ρητή απαγόρευση εξακολουθούν να μπαίνουν στην Ολομέλεια οπλοφορώντας. Πρόκειται για βουλευτές....
οι οποίοι διαθέτουν νόμιμη άδεια οπλοφορίας για λόγους ασφαλείας και συνηθίζουν να κουβαλάνε παντού πάνω τους τα… κουμπούρια τους.

Οι αστυνομικοί στις εισόδους του Κοινοβουλίου αντιλαμβάνονται πολλές φορές τα «φουσκωμένα» σακάκια ορισμένων βουλευτών -κυρίως από συγκεκριμένο κόμμα- αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να τους ζητήσουν να τα παραδώσουν. Το ζήτημα έφτασε στα αυτιά του Μεϊμαράκη ο οποίος σκέφτεται τρόπους για να αντιμετωπίσει το θέμα.
parapolitika.gr/

Βαγγέλα πάρε μέτρα γρήγορα γιατί καμιά φορά μπορεί να τρελαθεί κάποιος από συγκεκριμένο κόμμα και να γίνει μακελειό εκεί μέσα. Άλλωστε του συγκεκριμένου εκτός από το τικ, γυαλίζει και το μάτι του, αφού ο τύπος είναι κομπλεξικός και νοιώθει κατωτερότητα απέναντι στους ανθρώπους και φυσικά χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, πόσο μάλλον που κάποιος άλλος κομπλεξικός από την αστυνομία του έδωσε άδεια οπλοφορίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια