Όλη η αλήθεια για το πως έγινε το ατύχημα του δημοφιλούς ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα....


Το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού, τις εξετάσεις που έγιναν στον οδηγό του βαν αλλά και στοιχεία από διερχόμενους οδηγούς εξετάζουν με μεγάλη προσοχή οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ λίγο πριν κλείσουν το φάκελο με το σοβαρό τραυματισμό του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα και τον στείλουν στον Εισαγγελέα για να αποφασίσει για το εάν θα ασκηθούν διώξεις και ποιες θα είναι αυτές.

Οι πληροφορίες λένε πως....
οι αναλυτές της Τροχαίας έχουν, έστω και ατύπως, ξεκαθαρίσει το πώς έγινε το σκηνικό το πρωί της περασμένης Κυριακής. Η ώρα ήταν εννέα. Το μαύρο Smart που οδηγούσε ο 26χρονος ηθοποιός κινούνταν στην Αττική Οδό στο 36ο χιλιόμετρο στο ύψος της εξόδου Δουκίσσης Πλακεντίας. Για άγνωστο λόγο ο Τόμας Πρωτόπαπας κατευθύνεται στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης και ακινητοποιεί το όχημα στο σημείο όπου υπάρχει μια μικρή ανοικτή στροφή. Φέρεται, σύμφωνα μάλιστα και με μαρτυρίες, να εξακολουθεί να φορά τη ζώνη του ενώ το τηλέφωνο βρέθηκε στην τσάντα του γεγονός που μαρτυρά ότι εκείνη τη στιγμή δεν το χρησιμοποιούσε.

Ο οδηγός ενός βαν της Αττικής Οδού, κινούνταν στη δεξιά λωρίδα. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στην κατάθεση του, λόγω του δυνατού ήλιου ο οποίος τον τύφλωνε, δεν είδε το σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα το δεξί μέρος του βαν την αριστερή πλευρά του Smart. Ο ένας αερόσακος από το μικρό αυτοκίνητο άνοιξε ενώ το γεγονός ότι το παρμπρίζ από το Smart δεν ήταν σπασμένο ενισχύει την εκδοχή ότι ο Τόμας Πρωτόπαπας φορούσε ζώνη ασφαλείας καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο νεαρός, θα χτυπούσε το κεφάλι του στο τζάμι. Σύμφωνα με κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στην Τροχαία Αττικής οδού, ο οποίος ακολουθούσε το βαν και είδε όλο το σκηνικό, το βαν έπεσε με δύναμη πάνω στο μαύρο Smart χωρίς να κόψει ταχύτητα, γεγονός που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν είδε το σταθμευμένο όχημα του ηθοποιού. Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος τόνισε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μικρό αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα ενώ όταν άνοιξαν την πόρτα για να δουν σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός, διαπίστωσαν πως φορούσε τη ζώνη ασφαλείας και είχε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, το οποίο ήταν από την πρόσκρουση.

Επιβαρύνεται η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα

Για ένα θαύμα προσεύχονται και ελπίζουν οι γονείς, ο αδελφός, oι φίλοι και η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαππα. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στους «Βασιλιάδες» και ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική του ΚΑΤ μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Κυριακής, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και όλα κρέμονται... από μία κλωστή.

Όλοι ελπίζουν να γίνει ένα θαύμα και ο Τόμας Πρωτόπαπας να ξυπνήσει! Να συνεχίσει να ζει και να χαρίσει χαμόγελα σε όσους περιμένουν εκεί έξω… στις καρέκλες του νοσοκομείου για μια καλή είδηση.

«Οι γιατροί έκαναν ακτινογραφία στον Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Γ. Πρωτόπαππας στην εφημερίδα «Εspresso».

«Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα», συνέχισε ο θείος του Τόμας, εξηγώντας πως μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ η κατάσταση του 25χρονου ηθοποιού ήταν κρίσιμη, αλλά σταθερή, την Τρίτη, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε.
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. το χτυπημα ήταν από πισω, περιμένατε να χτυπήσει στο παρμπριζ αν δε φορούσε ζώνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.