Αποτρόπαιο βίντεο - Αστυνομικοί σέρνουν με το αυτοκίνητο οδηγό ταξί

Νότια Αφρική θάνατοΈνας οδηγός ταξί, από τη Νότιο Αφρική, βρήκε φριχτό θάνατο όταν αστυνομικοί τον έσερναν από το βαν τους για αρκετή ώρα. 

Ανεξάρτητοι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση, η οποία προέκυψε από βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το οποίο απεικονίζει ένα βαν στης αστυνομίας να σέρνει, για δεκάδες μέτρα, έναν άνδρα, κρεμασμένο στο πίσω μέρος του.


Ο 27χρονος οδηγός ταξί....
 από τη Μοζαμβίκη, βρέθηκε λίγο αργότερα νεκρός σε αστυνομικό κελί.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι έβαλαν τον 27χρονο άνδρα στο βαν, για να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα και ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν πως κατέληξε νεκρός.

Το βίντεο, ωστόσο, της νοτιοαφρικανικής εφημερίδας Daily Sun, δείχνει ξεκάθαρα τους αστυνομικούς να προσπαθούν, με τη βία, να βάλουν τον άνδρα μέσα στο βαν, να τον αφήνουν να κρέμεται στο πίσω μέρος του βαν και να τον σέρνουν στο δρόμο

Από τις αστυνομικές αρχές, που ερευνούν την υπόθεση, εικάζεται ότι ο άνδρας αυτός είναι ο οδηγός ταξί, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αστυνομικό τμήμα.

Στο σημείο όπου κατάφεραν να βάλουν το μισό σώμα στο βαν, κρατούσαν τα πόδια του,τον άφησαν και το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα.

Ο άνδρας ο οποίος τράβηξε το βίντεο επιχείρησε να ακολουθήσει ολόκληρη τη διαδρομή, αλλά όταν αυξήθηκε η ταχύτητα, δεν κατάφερε να το προφτάσει.

Οι αρχές μένουν επιφυλακτικές σχετικά με το τι ακριβώς μπορεί να συνέβη στην πραγματικότητα και έχουν ξεκινήσει έρευνα, για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Το θύμα προηγουμένως φέρεται να είχε επιτεθεί, σωματικά και λεκτικά, σε αστυνομικό.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια