Με όλες τις ανέσεις η δίκη για Άκη-Βίκυ στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών


Δίκη με όλες τις ανέσεις θα είναι αυτή του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βικύς Σταμάτη!  Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα στο «Έθνος της Κυριακής», η δίκη τους  - εφόσον εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα εναντίον τους από το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών – θα διεξαχθεί  στη μεγάλης χωρητικότητας αμφιθεατρική αίθουσα του Εφετείου Αθηνών  και θα θυμίζει «χολιγουντιανή υπερπαραγωγή».

Ο λόγος, σύμφωνα....
με ανώτατες δικαστικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, είναι οτι αναμένεται η προσέλευση πολλών ξένων δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων και η επιλογή της αίθουσας αυτής θεωρείται ότι θα βοηθήσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό… (Αυτό μας μάρανε!)

Εκτιμάται επίσης ότι μία δίκη πρώην υπουργού θα στείλει το μήνυμα στα ξένα ΜΜΕ και στους δανειστές μας ότι η κατάσταση άλλαξε και ότι υπάρχει αποφασιστικότητα να λογοδοτήσουν όσοι έβλαψαν τη δημοσιονομική της κατάσταση. Στην ίδια κατεύθυνση αναμένεται να βοηθήσουν και οι σκηνές προσαγωγής του Α.Τσοχατζόπουλου στο δικαστήριο  από πάνοπλους άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Η Βίκυ Σταμάτη πάντως, όπως επίσης αναφέρει σήμερα το «Έθνος»,  επιμένει να διεκδικεί την αποφυλάκισή της χρησιμοποιώντας κάθε δικονομικό μέσο. Αυτή τη φορά ζήτησε με προσφυγή της στη Δικαιοσύνη να γίνει δεκτό το αίτημά της για να εμφανισθεί αυτοπροσώπως στο Τριμελές Συμβούλιο Εφετών, προκειμένου να πείσει τους δικαστές ότι πρέπει να άρουν την προσωρινή κράτηση που της έχει επιβληθεί εδώ και σχεδόν δέκα μήνες.
Η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει ότι η ίδια υπάγεται στις «εξαιρετικές περιπτώσεις για τις οποίες το Συμβούλιο Εφετών μπορεί, προτού αποφανθεί  για την παραπομπή ή μη της υπόθεσης στο δικαστήριο, να διατάξει την εμφάνιση ενώπιόν του όλων των διαδίκων».    Αντίστοιχα αιτήματα για αυτοπρόσωπη παρουσία στο Συμβούλιο εκκρεμούν και από την πλευρά του Άκη Τσοχατζόπουλου. 
lay-out.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια