Η Μάνα του μικρού ληστή και τρομοκράτη δηλώνει υπερήφανη για τον γιο της !



Να το χαίρεσαι το μπουμπούκι σου.


Ο Πατέρας της φονιάς στο παρελθόν.... Ο γιος της ληστής και τρομοκράτης..!! Η ίδια δίνει συγχαρητήρια για το έργο του....
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο όσον αφορά το ρόλο που παίζει ένας γονιός στην ανατροφή του παιδιού του.


Κρατούμενος πολέμου δήλωσε ο μικρός και με στόμφο είπε πως δεν θα μας μιλήσει τώρα αλλά όταν το αποφασίσει αυτός.

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα οι λέξεις έχουν χάσει την έννοια τους.

Μιλάει για πόλεμο ο μικρός αλλά δεν λέει με ποιους ; Από τις πράξεις του υποθέτω ότι έχει πόλεμο με την κοινωνία γιατί όταν βάζεις βόμβα Κυριακή πρωί στο mall όπου έχει πολλά παιδάκια με τις οικογένειες τους, αυτό καταλαβαίνω.
Αλήθεια αν για κάποιο λόγο η βόμβα έσκαγε πιο νωρίς και σκότωνε κάποια παιδάκια τι έλεγε ο μικρός ;
Η μαμά του που το παίζει διανοούμενη τι θα έλεγε ;
Για πείτε μας κυρία Νάσιουτζικ τι θα λέγατε αν ο γιος σας δολοφονούσε κάποια παιδάκια ;
Μήπως ότι,
«είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον γιο μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου».

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο που έγραψε η ' περήφανη' για να καταλάβετε τι κρύβετε στην ψυχή της και μετέδωσε στο γιο της....
"Οι άντρες είναι σαν τα σκουπίδια: δεν πρέπει να μένουν στο σπίτι, βρωμάνε" είναι το μότο ζωής πέντε φιλενάδων.
Η Δανάη ταΐζει τα παιδιά της με απομεινάρια από τις λαμπρές δεξιώσεις της πλούσιας φίλης της· τα δωροδοκεί διαρκώς και νιώθει όμηρος στο ίδιο της το σπίτι (το μόνο καταφύγιό της είναι η τουαλέτα) ενώ ο άντρας, η μαμά και η πεθερά της την αντιμετωπίζουν με παγερή αποδοκιμασία σαν νταντά υπό απόλυση. 
Η Λυδία, εξοντωμένη από τα καθημερινά τρίωρα στον Καίσαρη, τον Gavello και τον Καρούζο, παριστάνει τη Ρωσίδα υπηρέτρια όταν της τηλεφωνούν οι αγανακτισμένοι δάσκαλοι των παιδιών της, για να γλιτώσει. Η παραίτηση του σοφέρ της που είχε αναλάβει και χρέη νταντάς τη ρίχνει στο χάος. 
Η Εύα ξεφορτώνεται χαρούμενη το χρηματιστή σύζυγο και την πεθερά της για να ανακαλύψει έντρομη ότι της είχε μείνει το πιο βαρύ φορτίο: το παιδί της! 
Η Αλίκη, κάποτε η ωραιότερη γκόμενα της Εκάλης, περιφέρει την μισοκατεστραμμένη της ομορφιά σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες ενώ ποτίζει κρυφά με ηρεμιστικά τον νευρασθενικό σύζυγό της. 
Η Βίκυ βιώνει τη μεγαλύτερη δυστυχία των Βορείων Προαστίων: δεν έχει πισίνα και playroom και βλέπει τη ζωή της να καταρρέει. Έτσι δέχεται με ευγνωμοσύνη τη φιλία της Λυδίας, μόνο και μόνο για να καταλήξει σιγά σιγά σε υπηρεσία της -dame de compagnie, το είδος που ανθεί στα Βόρεια Προάστια. 
Πέντε γυναίκες σε φιλίες χαρούμενων capuccino και θλιμμένων espresso, φιλίες που καταρρέουν πιο γρήγορα και από τους δίδυμους πύργους.

Γεια σου ρε Ρομπεν των δασών, που κλέβεις ενάντια σε μια ''παράνομη και σάπια κοινωνία''. Το μόνο που δεν μας είπε η μαμά ήταν αν θα έδινες τα λάφυρα, το προϊόν της ληστείας σου.... στους φτωχούς η θα το έπαιρνες εσύ, θεωρώντας τον εαυτό σου φτωχότερο όλων!!! 
Πάντως για όσους ξέχασαν, όλα αυτά μου θυμίζουν κάτι που μαθαίναμε μικροί ''αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα'' η αν θέλετε καλύτερα ''το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέση'' και όλα έχουν την εξήγηση τους..... Οι αρχαίοι έλεγαν ''εκ κακου κορακος κακον ωον''!!!

Προφανώς η μάνα θεωρεί πως ο γιος της είναι αθώος όπως και ο δολοφόνος πατέρας της.

Δείτε τι δήλωσε η μάνα του μικρού αλητάκου.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Alpha είπε «είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον γιο μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου».

Κατήγγειλε επίσης «τη βάναυση κακοποίηση του γιου της και των τριών άλλων συλληφθέντων από τους αστυνομικούς». Όπως είπε, «τα παιδιά είναι πολύ χτυπημένα. Χτυπήθηκαν όλα μέσα στην Ασφάλεια, δεν χτυπήθηκαν κατά τη συμπλοκή, όπως γράφουν οι εφημερίδες, χτυπήθηκαν όλα μέσα στην ασφάλεια».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση με τον ισχυρισμό της Αστυνομίας, ότι χτυπήθηκαν στη διάρκεια της συμπλοκής, επειδή είχαν όπλα, είπε: «Ναι, η Αστυνομία ανακοίνωσε ψέματα. Τα παιδιά χτυπήθηκαν μέσα στην Ασφάλεια».

Η μητέρα του 20χρονου ερωτηθείσα αν και πόσο επηρεάστηκε από την υπόθεση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς ήταν μαζί του όταν δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα, είπε ότι «όλα από εκεί ξεκίνησαν».

Ωστόσο στις συνεχείς ερωτήσεις του δημοσιογράφου τόνισε: «Ήδη είπα αρκετά, αν έρθει η ώρα θα ξαναμιλήσω».

Ο 20χρονος είναι εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ, που είχε πρωταγωνιστήσει το 1984 στο αποκαλούμενο «έγκλημα στο Κολωνάκι».

Η μητέρα του Παυλίνα Νάσιουτζικ, διδάκτωρ Φιλοσοφίας, εκτός από ιστορικές μελέτες έχει συγγράψει και μπεστ σέλερ με τίτλους «Μαμάδες βορείων προαστίων» και «Μύκονος μπλουζ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια