Πάγκαλος: Δικηγόρος βιαστών η Κωνσταντοπούλου


Πάγκαλος: «Μαυρογυαλούρος ο Τσίπρας»Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Τρίτη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αποκαλώντας τον πολιτικό… Μαυρογυαλούρο.
Σε δηλώσεις του στο «Βήμα FM», ο πρώην υπουργός είπε ότι τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στους αγρότες, του θύμισαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να συμπεριφερθεί ως αρχηγός κόμματος με 27%.

«Υπάρχει μια κίνηση «δεν πληρώνω», χάρη στην οποία ένα κόμμα έγινε αξιωματική αντιπολίτευση. Και υπάρχει....
ένας αρχηγός κόμματος, που θέλει αν γίνει πρωθυπουργός, ο οποίος δεν μας λέει αν έχει πληρώσει ή όχι το χαράτσι» είπε ο κ. Πάγκαλος.

«Είναι αρχηγός κόμματος με 27% και με αυτά που λέει στους αγρότες που τον άκουγα, «έργα, όχι λόγια», θυμάστε τον μακαρίτη τον Κωνσταντάρα ως Μαυρογυαλούρο που έβγαζε λόγο και έλεγε έργα, όχι λόγια;. Υπάρχει πολιτικός, από τότε που δημιουργήθηκε το ελληνικό κράτος και ήμασταν με τις φουστανέλες, που να έχει απευθυνθεί προς το εκλογικό του σώμα και να μην έχει πει έργα, όχι λόγια; Αυτό είναι η καινοφανής άποψη του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό ήρθε να κομίσει στην πολιτική;» πρόσθεσε.

Ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία κατηγόρησε για την περιβόητη υπόθεση των βιασμών την οποία έχει αναλάβει.

Σύμφωαν με τον πρώην υπουργό, η κ. Κωνσταντοπούλου είναι «προϊόν οικογενειοκρατίας και νεποτισμού».

«Έχει φέρει τις βιασθείσες από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα. Μιλούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ για νεποτισμό και οικογενειοκρατία και τώρα το έχει βουλώσει» είπε για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πάγκαλος.

«Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η Αριστερά της χώρας «διαπομπεύεται με αισχρό τρόπο».
protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια