Αποκάλυψη για τις ώρες που "άνοιξε" το στικάκι - Ανοιχτό για 50 λεπτά στη διαδρομή Βενιζέλου προς Σαμαρά και ΣΔΟΕ


Μία ημέρα πριν σταλεί στο Μαξίμου άνοιξε το στικάκι 01/10/2012 για ένα λεπτό με κωδικό SOFIA
Άνοιξε ξανά την επόμενη ημέρα για κάποια δευτερόλεπτα μισή ώρα πριν σταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου
Δείτε τις κινήσεις των χρηστών, όλες τις ημερομηνίες και τους κωδικούς που μπήκαν στο pc
Aπό την έκθεση στην Προανακριτική προκύπτει πως είτε 4 χρήστες είτε 4 pc
Στοιχείο – φωτιά που δίνει άλλη διάσταση στην έρευνα φέρεται να περιλαμβάνει....
η πραγματογνωμοσύνη που διεξήγαγε η Δ.Ε.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 1962 από τα 2069 αρχεία του usb που μετέγραψε ο Γιάννης Διώτης στις 8 Ιουλίου του 2011 (από το usb που του είχε δώσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου) φέρεται να είχαν υποστεί τροποποίηση στις 04-08-2010 και στις 05-08-2010. Δηλαδή εντοπίστηκαν ίχνη από τον Αύγουστο του 2010, 

Το στοιχείο αυτό σύμφωνα με βουλευτές δίνει άλλη διάσταση στο θέμα, καθώς αφορά σε τροποποίηση που αναφέρεται στην περίοδο πριν η λίστα έρθει στην Ελλάδα από τη Γαλλία, κάτι που έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2010.

Πολλές αναγνώσεις είτε από τέσσερις διαφορετικούς χρήστες ή τέσσερις διαφορετικούς υπολογιστές εντοπίζονται από την πραγματογνωμοσύνη στο usb αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ που παρέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος από τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες προκύπτει ότι οι χρήστες και οι ημερομηνίες που ανοίχτηκε το usb αντίγραφο έχουν τα παρακάτω στοιχεία:

- 1ος χρήστης με τον κωδικό Windows user: φέρεται να άνοιξε το αρχείο τρείς φορές και συγκεκριμένα στις 30.9.2010 (δηλαδή μία ημέρα μετά την παραλαβή), στις 28.2.2011 (12.20 τη νύχτα) και την 1.7.2011.

- 2ος χρήστης με τον κωδικό USERI που εμφανίζει πως το αρχείο άνοιξε στις 6.7.2011 και στις 2.10.2012.

- 3ος χρήστης με τον κωδικό SO113601 που άνοιξε το επίμαχο usb στις 8.7.2011.

· Τέταρτος χρήστης με τον κωδικό SOFIA που άνοιξε το αρχείο στις 01-10-2012, μία ημέρα δηλαδή πριν παραλάβει το usb το Μέγαρο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε 4 κομπιούτερ – που έχουν εντοπιστεί οι κωδικοί τους – έχουν ανοίξει 58 φάκελοι. Ποια ήταν λοιπόν αυτά τα 58 ονόματα που ενδιέφεραν τους χρήστες;

Οι εξελίξεις όμως είναι καταιγιστικές από τις διαρροές της Ιπποκράτους, από τις οποίες προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για τη διαδρομή του usb και το ποιός τα άνοιξε. 

Η διαδρομή του usb σύμφωνα με την πλευρά Βενιζέλου έχει ως εξής:

Στις 30/09/2012 όλοι οι αρχηγοί βρίσκονται στις Βρυξέλλες και είναι η ημέρα που "σκάει" στην Ελλάδα η ιστορία με τη λίστα Λαγκάρντ. Το ίδιο βράδυ ο κ. Βενιζέλος φέρεται να τηλεφωνεί στην γραμματεία του και να δίνει εντολή να ψάξουν το στικάκι. 

Την επομένη το στικάκι βρίσκεται και φαίνεται πως στις 01/10/2012 στις 13:00 το μεσημέρι το στικάκι ανοίγει για ένα λεπτό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι το επίμαχο αρχείο ή όχι. Αυτό το άνοιγμα γίνεται από υπολογιστή που κάποιος πιθανότατα συνεργάτης του κ. Βενιζέλου μπαίνει στο pc με κωδικό SOFIA. 

Αφού πιστοποιείται ότι είναι το επίμαχο αρχείο, ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με τις διαρροές της Ιπποκράτους αποφασίζει να το αποστείλει στο Μαξίμου, προκειμένου να το παραλάβει εν συνεχεία το ΣΔΟΕ. 

Ερώτημα προκύπτει καθώς σύμφωνα με τις διαρροές την επόμενη ημέρα δηλαδή στις 02/10/2012 στις 08:45 το πρωί το στικάκι ανοίγει ξανά για 50 δευτερόλεπτα. 

Την ίδια ημέρα, δηλαδή την ημέρα που το στικάκι έφτασε στο Μαξίμου υπάρχει κι άλλο άνοιγμα! Στις 12:30 το στικάκι ανοίγει ξανά και αυτή τη φορά μένει ανοιχτό για 50 λεπτά. Από αυτό προκύπτει μέγα ερώτημα ποιός άνοιξε το στικάκι εκείνη την ώρα και γιατι το κράτησε ανοιχτό για τόση ώρα. Αυτό το ερώτημα δεν απαντάται από τις διαρροές του ΠΑΣΟΚ και έτσι μπαίνουν τρία πρόσωπα στο κάδρο για το ποιός μπορεί να το άνοιξε, δηλαδή είτε ο κ. Βενιζέλος, είτε ο κ. Σαμαράς είτε και ο κ. Στασινόπουλος. Από τις διαρροές πάντως δεν προκύπτει ούτε αφήνεται να εννοηθεί πως σε αυτό το διάστημα των 50 λεπτών υπήρξε αλλοίωση. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια