Δεν αναγνωρίζουν καμία αρχή και γιαυτό δεν απολογούνται οι 4 συλληφθέντες για την ληστεία στην Κοζάνη....

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό.
Δε δέχτηκαν να απολογηθούν οι τέσσερις νεαροί που φέρονται να συμμετείχαν τους Πυρήνες της Φωτιάς.
Υποστήριξαν ότι δεν αναγνωρίζουν καμία εξουσία
Δεμένοι πισθάγκωνα και με αλεξίσφαιρα γιλέκα οδηγήθηκαν στον ανακριτή.
"Δημήτρη κράτα γερά" φώναξαν στον Μπουρζούκο η μητέρα και η αδερφή του.
Μητέρα αστυνομικού έξω από τα δικαστήρια Κοζάνης σήκωσε πανό που έγραφε: "Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες".
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος, Γιάννης Μιχαηλίδης και Δημήτρης Πολίτης μεταφέρθηκαν, λίγο μετά τις 11:30 στον ανακριτή για να απολογηθούν για τη διπλή ληστεία της περασμένης Παρασκευής Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Γραφείο του Βελβεντού.

Με τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Κοζάνης.

Βγαίνοντας από την κλούβα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης (ο «τοξοβόλος» του Συντάγματος) φώναξε «ζήτω η αναρχία», ενώ ο Δημήτρης Πολίτης έφτυσε την κάμερα, όπως είχε κάνει και κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα της Κοζάνης, το περασμένη Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO του kozanimedia.gr



Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις συλληφθέντες αρνήθηκαν να απολογηθούν, υποστηρίζοντας ότι δεν αναγνωρίζουν καμία εξουσία. Πρώτος φέρεται να αρνήθηκε ο Μιχαηλίδης και ακολούθησε και ο Ρωμανός.
Και οι τέσσερις κρίθηκαν προφυλακιστέοι και όπως γράφει το kozanimedia.gr στις 13:45, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αναχώρησαν από την Κοζάνη για την Αθήνα.
Θα μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την έξοδό τους από το δικαστικό Μέγαρο φώναξαν ξανά "ζήτω η αναρχία", ενώ έβρισαν τους δημοσιογράφους, φωνάζοντας συνθήματα κατά των ΜΜΕ.


Έξω από το γραφείο του ανακριτή βρέθηκαν, για συμπαράσταση, η μητέρα και οι αδερφές του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου. "Δημήτρη κράτα γερά" του φώναξαν μόλις τον είδαν.

Πριν οδηγηθούν στον ανακριτή, οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες είχαν -με επιστολή τους- δηλώσει αμετανόητοι και αποφασισμένοι να μη συνεργαστούν.

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο είχαν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εξαιτίας και της παρουσίας 50 αναρχικών, που νωρίτερα έκαναν πορεία συμπαράστασης στους συλληφθέντες, στο κέντρο της πόλης.

Ένταση επικράτησε όταν μητέρα αστυνομικού σήκωσε ένα χαρτί που έγραφε πως «και οι αστυνομικοί έχουν μάνες». Τότε, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών.

ΔΕΙΤΕ τη στιγμή της έντασης και τι είπε η ίδια στο kozan.gr




newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια